FABULOS! Ștefan Bănică a vorbit despre PRIMA IUBITĂ. Artistul a iubit-o mult: ”Am suferit…”

FABULOS! Ștefan Bănică a vorbit despre PRIMA IUBITĂ. Artistul a iubit-o mult: ”Am suferit…”
FABULOS! Ștefan Bănică a vorbit despre PRIMA IUBITĂ. Artistul a iubit-o mult: ”Am suferit...”
Autor:

FABULOS! Ștefan Bănică a vorbit despre PRIMA IUBITĂ. Pe Lavinia Pîrva, actuala iubită a lui Ștefan Bănică, o știe toată lumea, însă, puțini sunt cei care știu cine a fost prima dragoste pe care artistul a iubit-o mult!

Provocat de o tânără concurentă de 15 ani,originarã din Republica Moldova, care le-a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să aibă propria ei emisiune tv, Ştefan Bãnică, juratul „X Factor”, a fost nevoit să răspundă la o întrebare legată de prima iubită.

Ștefan Bănică a făcut mărturisiri care i-au luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi: „Era vreo fetiţã la şcoalã, dupã care umblaţi, dar ea nu voia sã fie cu dumneavoastra?”, l-a întrebat ea pe Ştefan Bãnicã, iar rãspunsul lui nu a întârziat: „Nu e vorba de şcoalã, ci mai devreme, la grãdiniţã. Fata pe care o plãceam era un pic şaşie, avea nişte ochelari rotunzi, ca ai lui John Lennon, iar eu am fost foarte gelos pentru cã aveam senzaţia  cã se uita la mine, dar ea de fapt se uita la vecin. Am suferit ceva, sunt amintiri care ne rãmân pentru totdeauna!”, a povestit juratul „X Factor”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X