evzmonden.ro Web analytics

Fabulos! Simona Halep, CADOU de 100.000 de EURO pentru Ion Tiriac: „E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată…”

Fabulos! Simona Halep, CADOU de 100.000 de EURO pentru Ion Tiriac: „E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată…”
Fabulos! Simona Halep, CADOU de 100.000 de EURO pentru Ion Tiriac: "E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată..."

Pe Ion Tiriac si Simona Halep ii leaga o relatia stransa de prietenie si sustinere, celebra jucatoare de tenis afirmand in repetate randuri ca omul de afaceri joaca un rol important in viata sa.

De-a lungul timpului, cei doi au facut tot felul de pariuri, iar tenismena a pierdut unul dintre ele, asa ca i-a facut un cadou pe masura omului de afaceri… o limuzina care valoreaza 100.000 de euro.

„Odată, i-am cumpărat o bicicletă şi o motocicletă. Altă dată a pierdut ea şi mi-a oferit o maşină pentru colecţia mea„, a spus Ţiriac în presa germană, citat de tennisworldusa.org.

Recent, Simona Halep a vorbit deschis si despre relatia sa cu celebrul om de afaceri: „Ion a fost foarte important. I-am simţit mereu susţinerea, în fiecare moment, în fiecare secundă a parcursului meu. Îmi dă sfaturi bune şi datorită lui sunt o jucătoare puternică. Chiar dacă nu e pe banca mea în timpul turneelor, îl consider ca parte a echipei mele. E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată”, a spus Halep, cea care la turneul de la Madrid s-a deplasat cu avionul particular al celui considerat cel mai bogat roman, noteaza ProSport.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X