Fabulos! Fuego a slabit dupa ce a renuntat la câteva alimente. Artistul a dezvaluit secretul sau

Îndrăgitul cântăreț din Romania a reușit să slabească, 18 kilograme. Acesta a dezvaluit că a slăbit în aproximativ două luni.

Fabulos! Fuego a slabit. Vedete sustine că pentru a slabi, a a făcut schimbări majore în alimentația sa – adica a scos din alimentatie pâinea, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi


„Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi!

Citește și: 11 ingrediente periculoase, întâlnite în alimente, pe care le consumi chiar acum

Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!”, a spus Fuego pentru okmagazine.ro.

Din cauza programului haotic, Fuego nu reușește să aibă ore regulate de masă.

Fabulos! Fuego a slabit. Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic

”Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic, am mese haotice şi nu pot respecta 100% programe coerente. Dar, în fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase!

Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!”, a mai spus cântărețul, potrivit voxbiz.ro.