evzmonden.ro Web analytics

FABULOS! E româncă și este cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice!

FABULOS! E româncă și este cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice!
FABULOS! E româncă și este cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice!

Mai sunt puține zile și încep Jocuirle Olimpice de la Rio, unde delegația României ne reprezintă cu mândrie iar noi așteptă cu nerăbdare ca sportivii noștri să facă o figură frumoasă în Brazilia!

andreea (1) andreea

Puțini sunt romînii care știu că noi avem la Rio una dintre cele mai frumoase sportive ale momentului! Este vorba de atleta Andreea Arsine (27 de ani), care s-a calificat la Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro după ce a realizat baremul în cursa de 20 kilometri marş de la Podebrady (Cehia), pe care terminat-o cu timpul de o oră, 35 de minute şi 47 de secunde.

andreea (3) andreea (2)

Sportiva de la CSU Galaţi este și foarte frumoasă, iar ochii ei superbi au reușit să cucerească și să trezească atenția jurnaliștilor prezenți la Jocurile Opimpice!

Andreea Arsine a început să practice atletismul la Botoșani, orașul său natal, la vârsta de 10 ani, dar a renunțat la sportul de performanță la 21 de ani. S-a reapucat după cinci ani, în 2014.

andreea (4)

”Tata m-a dus la atletism și m-am îndrăgostit din prima de proba de marș. Antrenoarea de la LPF Botoșani i-a zis că sunt potrivită pentru marș, deoarece eram micuță. Acum am 1,59 metri. După trei luni am ieșit campioană națională și am realizat record național la categoria mea de vârstă. Am fost multiplă campioană națională și balcanică, dar m-am retras din cauza lipsei de condiții”, a explicat Andreea pentru Libertatea.ro

andreea (6)

„20 de km marș înseamnă un purgatoriu atletic. La el se încumetă Andreea Arsine, o tânără biciuită de destin, exemplu de dăruire sportivă și căreia i se potrivește de minune fotografia alături de Vinicius, mascota Jocurilor de la Rio. Ani de zile a practicat atletismul în orașul natal Botoșani, îndrumată de tatăl său, un fost boxer trecut Dincolo parcă prea devreme. A câștigat câteva găleți cu medalii, dar cum sportul nostru e siluit la greu de birocrați nepricepuți, de turme de nesimțiți și de lipsă de viziune, nimeni nu s-a găsit să o susțină material. Vai mama ei de organizare, vai de strategia noastră, trăiască bataia de joc și ipocrizia, omagiul pe care viciul il aduce virtuții! Așa se pierd multe talente, așa a renunțat și Andreea. Dar nu s-a resemnat fata noastră. Cinci ani a fost poștăriță, la Botoșani, apoi la București, a participat la curse de amatori din plăcere. Muncă prost plătită, strâns din dinți, lacrimi și o promisiune făcută sieși în memoria tatălui: in toamna lui 2014 a revenit, legitimată fiind la CS Universitatea Galați. Ca să se întrețină predă ore de fitness. Andreea crede în visul ei, care e Tokio 2020, dar eu spun că poate mult și la Rio2016. Miss Olimpica, fata superbă, sa fii sănătoasă pe 17 august. Atunci va fi cursa vieții tale!”, a scrios despre ea jurnalistul Dorin Chiotea.

andreea (7)

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X