FABULOS. Diana Simion NU a mai rezistat și a comentat declarațiile făcute de fostul soț, Răzvan Simion: „ Niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit…”

FABULOS. Diana Simion NU a mai rezistat și a comentat declarațiile făcute de fostul soț, Răzvan Simion: „ Niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit…”
FABULOS. Diana Simion NU a mai rezistat și a comentat declarațiile făcute de fostul soț, Răzvan Simion: „ Niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit...”
Autor:

Mulţi l-au criticat şi l-au înjurat foarte mult în ultimii ani, asta după ce Răzvan Simion a divorțat de soția  sa. După cinci ani de la separarea lor, prezentatorul de televiziune a vorbit despre divorțul lor, iar acum fosta soție a comentat declarațiile făcute de iubitul Lidiei Buble zilele trecute pentru wowbiz.ro.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă!”, a spus el.

Diana Simion a comentat declarațiile făcute de fostul ei partener de viață:  „El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a spus Diana Simion pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X