}

Decizia incredibilă luată de Vladimir Putin. Cum l-a PEDEPSIT pe fostul ginere

Decizia incredibilă luată de Vladimir Putin. Cum l-a PEDEPSIT pe fostul ginere
Decizia incredibilă luată de Vladimir Putin. Cum l-a PEDEPSIT pe fostul ginere
Autor:
Decizia incredibilă luată de PUTIN. Cel mai mediatizat cuplu din Rusia, format din fiica lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova și Kirill Shamalovau, au pus punct căsniciei după aproximativ cinci ani.
Katerina Tikhonova și Kirill Shamalov, fiul omului de afaceri Nikolai Shamalov, un asociat al lui Putin, s-au căsătorit în 2013, iar acum cei doi au decis să divorțeze. Se pare că separarea dintre cei doi s-a produs după ce s-a confirmat legătura de iubire a magnatului cu o vedetă a lumii mondene din Rusia, Zhanna Volkova.

Drept pedeapsă, Vladimir Putin și-a taxat fostul ginere cu jumătate din averea pe care o avea cu fiica lui. Shamalov s-a întors la lucru, acolo unde deținea funcția de ”senior executive” la divizia petrochimică a Gazprom, unde a și deținut acțiuni după căsătorie, însă cei de la Bloomberg au anunță că nu a făcut profit din vânzarea acțiunilor pentru ca i s-a permis inițial să le dețină doar pentru că făcea parte din familia lui Putin.

Potrivit jurnaliştilor de la Reuters, Katerina, fostă dansatoare acrobatică, a ajuns să deţină împreună cu Kirill Shamalov o avere de două miliarde de dolari, fiind astfel mult mai bogată chiar decât liderul de la Kremlin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X