FABULOS! Cum a slăbit atât de mult cel mai îndrăgit bucătar. „Grăsimile, prăjelile, zahărul…”

FABULOS! Cum a slăbit atât de mult cel mai îndrăgit bucătar. „Grăsimile, prăjelile, zahărul…”
FABULOS! Cum a slăbit atât de mult cel mai îndrăgit bucătar. „Grăsimile, prăjelile, zahărul…”
Autor:

Unul dintre cei mai îndrăgiți chef bucătari de la noi este extrem de schimbat în ultima perioadă, după ce a slăbit 10 kilograme şi este, practic, de nerecunoscut. Este vorba de celebrul Florin Dumitrescu, cel care este cunoscut și ca poet, prozator și publicist.

Considerându-se mult prea pufos, Florin Dumitrescu s-a ambiționat și a reușit, în numai o lună, să slăbească peste 10 kilograme cu o dietă draconică în numai o lună.

”Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. (…) Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a relatat Florin Dumitrescu, potrivit cancan.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X