Gimnasta română de talie mondială, Sandra Raluca Izbașa, cunoscută mai ales ca Sandra Izbașa, și Petrișor Ruge formează, se pare, cel mai nou cuplu în showbiz-ul românesc.

Cei doi s-au cunoscut la show-ul “Danseaza printre stele” în urma cu aproximativ doi ani. Astfel, petrecand foarte mult timp împreună la sala de repetiții, Sandra și Petrișor s-au apropiat din ce în ce mai mult. Deși proaspătul cuplu nu au comentat acest subiect, pe Internet au aparut deja primele imagini cu ei.

Pe 18 iunie, Sandra a împlinit 26 de ani și a avut parte de mai multe surprize, iar Petrișor a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, alături de o imagine în care apare alături de frumoasa gimnastă.

„Sa te ridici de fiecare data când ești tras în jos. Sa înflorești odată cu fiecare obstacol depășit. Sa vezi soarele dincolo de norii cerului. Asta iti doresc de ziua ta. La multi ani, Sandra Izbasa!”, a scris Petrișor  Ruge pe pagina personală de socializare.

Gimnasta Sandra Izbasa s-a iubit în trecut cu fiul antrenoarei Mariana Bitang, însă s-au despărțit în urma cu ceva vreme, motivul nefiind făcut public până acum.

Sandra 2

petrisorsandra 1