evzmonden.ro Web analytics

FABULOS! Catrinel Menghia s-a fotografiat sexi alături de medicul ei stomatolog! FOTOGRAFII ÎN PREMIERĂ!

FABULOS! Catrinel Menghia s-a fotografiat sexi alături de medicul ei stomatolog! FOTOGRAFII ÎN PREMIERĂ!
FABULOS! Catrinel Menghia s-a fotografiat sexi alături de medicul ei stomatolog! FOTOGRAFII ÎN PREMIERĂ!

Catrinel Menghia a venit în România pentru a milita pentru un zâmbet impecabil. Ea a fost protagonista unei ședințe foto neconvenționale care a avut loc într-un cabinet stomatologic de lux. Cartinel a jucat rolul pacientei sexi care flirtează cu medicul, ca mai apoi să inverseze rolurile.

Catrinel Menghia și dr. Cosmin Dima (specialist în estetică dentară și implantologie) au fost cândva colegi de podium iar acum au rămas buni prieteni, el dedicându-se întru totul medicinei. Este, de altfel, și pacienta lui de ani de zile. Deși are la activ sute de ședințe foto, în cele mai prestigioase reviste ale lumii, într-un cabinet stomatologic nu mai pozase niciodată. I-a plăcut ideea de a face parte din aceasta campanie inițiată de dr. Cosmin Dima, care provoacă persoanele publice să militeze pentru investiția în zâmbet înainte de investiția în piese vestimentare și accesorii scumpe.

catrinel 1

“Conceptul meu se numește Art & Fashion in Medicine…Hai să zâmbim frumos mai întâi. Din nefericire am contact zi de zi cu oameni frumoși, îi văd conducând mașini de lux, îi văd îmbrăcați impecabil, dar, prin natura meseriei le văd și problemele dentare. Investițiile lor prioritare sunt altele, nu conștientizează că un zâmbet defect le anulează pe toate celelalte. Care este farmecul unei femei impecabile care zâmbește printre carii? Mai există el? Care este părerea unui interlocutor despre un om de afaceri îmbrăcat impecabil, dar a cărui respirație este deranjantă?
Ce reținem atunci când cunoaștem pentru prima data un om? Brand-urile pe care le purta, sau că ne-a zâmbit frumos? Ideea e simplă, hai să investim mai întâi în sănătate, într-un aspect fizic decent, și mai apoi în piese costisitoare care ies din trend. Sănătatea dinților nu se demodează”, spune dr Cosmin Dima.

catrinel 2

“La mine zâmbetul a fost, de foarte multe ori, cheia succesului în meseria de model. La modul sincer. Susțin cu drag această campanie. Dacă la început dr. Dima era medical și eu pacientul, în timpul ședinței foto am schimbat un pic rolurile și l-am amenițat cu tot felul de unelte stomatologice. Hai să zâmbim frumos și mai apoi să cheltuim pe altele. E tare important pentru orice om, indifferent de profesia lui. Zâmbetul chiar e prima noastră carte de vizită”, spune Catrinel.

catrinel 3

Modele: Catrinel Menghia, dr. Cosmin Dima
Fotograf: Marian Teodorescu
Vestimentatie: Miau by Clara Rotescu
Incaltaminte: Mineli Boutique
Hair style: Laurent Tourette
Make up: Mirela Vescan
Locatie: Dental Progress Dorobanti
Productie si concept: Monica Vlad Personal Branding

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X