Este un lucru cert ca Alain Delon a fost unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, datorita frumusetii sale iesite din comun! Prin prisma faptului ca a participat in sute de filme si si-a aratat farmecul de neegalat, milioane de femei au suspinat dupa ochii sai superbi. 

Ajuns la onorabila vârstă de 82 de ani, Alain se poate mândri cu o viață ca în filme, în care cele mai frumoase și celebre femei din lume l-au iubit!

Nathalie Delon este prima soție a actorului, care i-a dăruit lui Alain un băiat, Anthony, de care artistul este tare mândru! După patru ani de căsnicie, Delon s-a despărțit de superba blondă, iar în 1987 a cunoscut-o pe Rosalie van Breemen, manechin din Olanda, în timpul filmărilor la videoclipul cântecului său, Comme au cinéma. Au din această relație doi copii, Anouschka și Alain-Fabien. Relația s-a încheiat în octombrie 2002.

Citește și: Asa arata unicul fiu al lui Ilie Nastase! Povestea lui Nicholas pare desprinsa din filme

 

In prezent, se pare ca Alain Delon și-a găsit liniștea în brațele în brațele ziaristei Valerie Trierweiler, care a fost partenera fostului președinte al Franței Francois Hollande.

Jurnaliștii de la BBC scriu că revista Closer a dezvăluit relația secretă a celor 2.  „Sunt cu adevărat împreună”, titrează publicația un articol presărat de confidențe și fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani, care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, afectat de dispariția femeii vieții lui.
 Valerie Trierweiler este cu 30 de ani mai tânără ca celebrul actor.Fosta primă doamnă neoficială a Franței, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelitățile fostului președinte francez.