evzmonden.ro Web analytics

Fabulos! SOTIA lui Gabriel Cotabita arata INCREDIBIL la doi ani de la NUNTA (FOTO)

Fabulos! SOTIA lui Gabriel Cotabita arata INCREDIBIL la doi ani de la NUNTA (FOTO)
Fabulos! SOTIA lui Gabriel Cotabita arata INCREDIBIL la doi ani de la NUNTA (FOTO)

Gabriel Cotabita si Alina, cea care a fost in dreapta artistului in cea mai grea perioada din viata sa, s-au casatorit in 2016. La acea vreme, Alina radia de fericire si aparea mandra la bratul iubitului sau.

In prezent, Gabriel Cotabiță a lăsat să se înțeleagă în cadrul unui interviu că nu exclude posibilitatea de a deveni tată în viitorul apropiat. El a subliniat că nu-i poate impune soției sale să nu devină mamă. În cadrul unui interviu oferit recent cei doi parteneri au vorbit despre acest subiect important. Totuși, Alina a spus că în următoarea jumătate de an nu plănuiește să rămână însărcinată.

„În viitoarele șase luni, nu am niciun plan. Poarta e deschisă și vedem cum dă Dumne­zeu. Dacă e să luăm în calcul ultimii doi ani și perioada din prezent, clar nu. Trebuie să ajun­gem la o stabilitate, după aceea mai vedem.”, a spus soția lui Gabriel Cotabiță, potrivit OK!Magazine, citat de cancan.ro.

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. Aș vrea să o văd mamă, dar nu din altă viaţă, adică după ce plec eu. Dacă ea își dorește copii, nu am cum să mă opun. (…).

În relaţia cu Alina, eu nu mai pot fi egoist. Nu mai am voie. Sunt la discreţia ei și, dacă ea hotărăște să își facă de cap în sensul acesta și să își crească un copil singură… Draga mea, trebuie să fim realiști. E proble­ma ei. Eu nu o pot obliga să nu facă un lucru pe care și-l dorește. Și atât.”, a declarat artistul.

Se pare ca anii au trecut frumos peste cei doi, fiind la fel de fericiţi ca la început. Mai mult decat atat, Alina pare că întinereşte pe zi ce trece. Ea a uimit pe toată lumea cu felul în care arată, la doar doi ani de la nuntă. Se vede cu ochiul liber ca femeia se preocupa de imaginea ei, iar anii parcă nici nu trec peste ea.

Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit civil cu Alina Gabriela Munteanu pe 29 septembrie 2016. Cei doi erau împreună de cinci ani când au decis să facă pasul cel mare. Iar nunta celor doi a fost pe 9 octombrie 2016.

   

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X