Andreea Berecleanu rupe tăcerea! Înainte de ‘89, Nadia Comăneci era una dintre cele mai apreciate sportive ale României. Ea a fost prima sportivă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, iar acest lucru a rămas imprimat în sufletele multor oameni, printre care și Andreea Berecleanu.

Pentru că luni, 12 noiembrie, cea care a făcut istoire în gimnastica mondială a împlinit 57 de ani,  Andreea Berecleanu a transmis un mesaj de felicitare Nadiei, cu ocazia zilei sale de naștere. Mai mult, vedeta TV și-a amintit și de cel mai frumos moment trăit cu renumita sportivă.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Acum mulți ani, cred că aveam eu vreo 10, am avut ocazia să primesc un autograf de la Nadia. Întâmplarea a făcut să mă aflu în același hotel în care ea venise să locuiască temporar. Desigur, era înainte de ‘89. Acel moment îmi va rămâne în memorie toată viață.

Pentru mine, Nadia a însemnat nu doar performanță și disciplină, talent și ambiție, ci și multă bucurie. Inegalabilă. Mândrie și bucurie! Fericire trăită de mine, copil fiind, dar și de părinții și bunicii mei, la fel!

Nadia de atunci a făcut fericiți mulți români, în momente în care fericirea se găsea în doze mici și poate doar în familie. Nadia de acum, astăzi, își are ziua de naștere! La mulți ani, Nadia! Mereu de poveste și mereu de povestit! Mulțumim!”, a spus Andreea Berecleanu.