}

FABULOS! Aceasta este CASA fostei sotii a lui Razvan SIMION! Diana si-a ridicat un adevarat PALAT

FABULOS! Aceasta este CASA fostei sotii a lui Razvan SIMION! Diana si-a ridicat un adevarat PALAT
FABULOS! Aceasta este CASA fostei sotii a lui Razvan SIMION! Diana si-a ridicat un adevarat PALAT

Despre fosta sotie a lui Razvan Simion, Diana, se poate spune ca si-a gasit puterea, de dragul copilasilor ei, s-a pus pe picioare in urma divortului de Razvan si a mers inainte.

De curand, Diana a postat o fotografie pe contul ei de socializare cu noua ei locuinta, de toata frumusetea, pentru care a pus foarte mult suflet.

Fosta sotie a prezentatorului TV depune eforturi pentru a le oferi copiilor sai un camin perfect, asa ca s-a mutat la Timisoara, alaturi de parintii sai, care ii ofera tot sprijinul in cresterea micutilor.

De la divortul de Razvan Simion, Diana s-a pus pe treaba si a investit multi bani in construirea unei case atat pentru ea, cat si pentru familia ei. Entuziasmata, aceasta o publicat o fotografie in care le arata prietenilor virtuali in ce stadiu se afla lucrarile.

Imediat ce au vazut fotografia, fanii nu au incetat sa isi declare admiratia fata de noua locuinta a Dianei: Cea mai frumoasa casa. A ta!”, “Felicitari, Diana, pot spune ca esti o persoana puternica, luptatoare, mult succes in continuare”, acestea fiind o parte din comentariile care apar in dreptul fotografiei.

Razvan si Diana Simion au format un cuplu extraordinar de frumos timp de 15 ani. Mariajul lor a luat sfarsit  dupa ce s-a aflat ca prezentatorul are o relatie cu artista Lidia Buble.

Sursa: Click.ro

EVZMONDEN VA RECOMANDA 3 STIRI DE TOP:

Bianca Drăgușanu, în BRAȚELE lui Bote: ”Mi-a plâns în braţe. Suferă mult”

Cel mai SEDUCATOR concert al stagiunii Ateneului Roman „ClassiComicShow” cu TRAFFIC STRINGS

Dumnezeule! Este INCREDIBIL cum arata ACUM fosta sotie a lui Elvis Presley. Priscilla este de NERECUNOSCUT!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X