Fă mișcare și toamna! Alege echipament cu efect de „push up”!

Fă mișcare și toamna! Alege echipament cu efect de „push up”!
Fă mișcare și toamna! Alege echipament cu efect de "push up"!
Autor:

Toamna este anotimpul ideal pentru a face mişcare. Vacanţă s-a terminat, la fel şi weekend-urile prelungite la munte sau la mare, aşa nu vei mai avea nicio scuză nu îţi reînnoieşti abonamentul la sala de fitness sau încerci metode de antrenament noi. Mişcarea constanţa te va ajută rămâi sănătoasă şi în formă pe parcursul sezonului rece.

Un punct de plecare poate fi un echipament de sala atrăgător, în culori vibrante, din materiale cu proprietăţi tehnice, potrivite tipului de antrenament pe care îl urmezi.  În primul rând, foloseşte un material special conceput pentru a păstra pielea uscată şi la o temperatura constanţa. Această minimizează senzaţia de frig care apare, atunci când iei o pauză de antrenament, această senzaţie fiind cauzată de prezenţa umidităţii.
Mai mult, linia WR.UP a fost gândită şi concepută în aşa fel încât îţi pună în valoare, într-un mod armonios silueta şi totodată creeze un efect de “push-up” alposteriorului şi coapselor. Prin intermediul unor cusături inteligente şi al croielii inovative, pantalonii susţin şi ridică muşchiul fesier şi au un efect de strângere a coapselor, urmărind linia naturală a corpului. Un alt detaliu este o bandă de silicon ascunsă la nivelul abdomenului care are scop remodelarea taliei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X