Extraterestrii exista! Specialistul Emil Strainu sustine ca omenirea ar trebui sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers.

Membru fondator al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate,specialistul Emil Strainu a intervenit in direct la Romania TV unde a declarat ca extraterestrii exista, ba chiar ne putem astepta la un contact direct cu acestia cat mai curand.

Declaratia acestuia are legatura cu contextul in care primul astronaut britanic, Helen Sharman, a declarat recent ca exista civilizatii extraterestre, informeaza DcNews.

In momentul de față contactul cu extratereștrii este iminent

Citește și: Te ingrasi dupa ce ai tinut dieta? Specialistul a dezvaluit adevaratul motiv

”Nu este prima declarație de acest gen. Au mai fost cosmonauți care au spus că există civilizații extraterestre în galaxia noastră și cu care noi putem lua contact. Ceea ce este important de știut este că în momentul de față contactul cu extratereștrii este iminent. Mai trebuie să fie recunoscut. Și mai trebuie ceva. Ca noi oamenii de rând trebuie să ne învățăm cu această idee că nu suntem singuri în Univers și că există și alte civilizații cu care putem lua contact.

Acest contact este inevitabil și se va întâmpla încurând

Marea problemă care se pune pentru omenire este dacă acea poartă care se deschide este favorabilă sau nu. Respectiv, întâlnirea dintre o civilizație mai puțin dezvoltată și una foarte dezvoltată duce la dispariția celei mai slabe. Acest contact este inevitabil și se va întâmpla în curând”, a precizat Emil Strainu.