evzmonden.ro Web analytics

Expoziţie INEDITĂ de fotografie văzută prin ochii copiilor din CENTRELE DE PLASAMENT! Detalii în ARTICOL

Expoziţie INEDITĂ de fotografie văzută prin ochii copiilor din CENTRELE DE PLASAMENT! Detalii în ARTICOL
Expoziţie INEDITĂ de fotografie văzută prin ochii copiilor din CENTRELE DE PLASAMENT! Detalii în ARTICOL

Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 19:00 are loc la Cărturești Verona în Mansarda Copiilor vernisajul expoziției „LOVE IS ALL WE NEED #2” cu fotografiile copiilor din centrele de plasament din București.

Fotografiile expuse au fost realizate de copii si tineri cu varste intre 6 si 17 ani din centrele de plasament, in cadrul cursurilor de fotografie organizate prin programul educational Ajungem MARI. Copiii au fotografiat in centre, la iesiri prin parcuri sau la diverse evenimente si in taberele de fotografie in care au participat la finalul cursurilor.

16 voluntari fotografi au susținut cursuri de fotografie pentru 90 de copii din 8 centre din București, iar la finalul cursurilor 62 dintre cei mai pasionați copii au participat în 3 tabere de fotografie la munte.

Pe lângă deprinderea tehnicilor fotografiei, cursurile și taberele au avut ca scop dezvoltarea copiilor și creșterea încrederii în forțele lor. Cu încurajările permanente ale fotografilor și ale celorlalți voluntari Ajungem MARI, copiii și-au depășit limitele și au fost tot mai creativi. La finalul fiecărei sesiuni de fotografie, copiii au fost foarte mândri de rezultatele lor și nerăbdători să le arate celorlalți cadrele surprinse.

Expoziția își propune să atragă atenția asupra potențialului copiilor din centre, dar și să strângă fonduri pentru organizarea de noi tabere la munte pentru alți copii din centre în 2018.

Intrarea este liberă, iar cei care doresc să le ofere experiențe frumoase copiilor pot face donații pentru o zi de tabără sau pentru o excursie pe munte. Ei pot primi apoi în dar fotografia preferată, fiecare dintre cele 28 de fotografii expuse fiind disponibilă pe mai multe dimensiuni. Costul participării în tabără pentru un copil este de 650 de lei.

Expoziția „LOVE IS ALL WE NEED #2” este a doua expoziție foto realizată cu fotografiile copiilor, după ce prima expoziție a avut loc în octombrie la Studio 64. Fiecare fotografie are o poveste și este însoțită de replicile savuroase ale copiilor.

Expoziția este deschisă între 10 noiembrie – 10 decembrie 2017 la Cărturești Verona – Mansarda Copiilor și a fost realizată cu sprijinul Adobe Foundation și Cărturești. Detalii pe pagina evenimentului.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X