EXPLOZIV! Un prezentator TV de la Antena 3 a RĂBUFNIT: „Acest Tweety al anticorupţiei din România…”

EXPLOZIV! Un prezentator TV de la Antena 3 a RĂBUFNIT: „Acest Tweety al anticorupţiei din România…”
EXPLOZIV! Un prezentator TV de la Antena 3 a RĂBUFNIT: „Acest Tweety al anticorupţiei din România...”
Autor:

EXPLOZIV! Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la postul de televiziune Antena 3, nu  a mai suportat și comentat interviul procurorului general, Augustin Lazăr, difuzat în emisiune lui.

„Uitându-mă la interviul cu procurorul-general, acest Tweety al anticorupţiei din România, m-am gândit la un puf galben ca de pui şi tot felul de legume de nu le mai ştii pe nume. Voi faceti eforturi să înţelegeţi ce spune? Să înţelegeţi cuvintele, nu mesajul? Că mesajul lui general e să-l pupăm în fund pe Iohannis şi să trăiască SRI-ul. Înţelege cineva ce zice nenea ăsta, cu puf galben ca de pui?”, a spus Mircea Badea.

„Multe lucruri nu mă interesează. Mă interesează ca doamna Dăncilă sa dea ordonanţă de urgenţă cum a zis domnul Tudorel Toader, nu altfel. Mă interesează ce tare a fost Codrin Ștefănescu astăzi, când nişte forme de viaţă pe care nu le mai caracterizez. S-a dus la ei şi a râs de ei”, a mai comentat acesta, conform Antena3.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X