Exploziv! S-a aflat cine este personajul celebru din showbiz-ul romanesc care are un FIU SECRET. Dezvaluire soc: “Baiatul meu de 9 ani”

Profund afectat de crimele din Caracal, Codin Maticiuc si-a deschis sufletul in fata prietenilor sai virtuali si a oferit o marturisire incredibila. Reamintim ca milionarul a devenit tatic in luna Aprilie pentru prima data, sau… asa s-a crezut initial.

In postarea publicata pe pagina sa de Facebook, Codin Maticiuc a lasat pe toata lumea cu gura cascata in momentul in care a recunoscut ca mai are un copil, in varsta de noua ani.

„Vreau să ştiu numele celor de la Caracal. Ştiţi ce s-a întâmplat. Fetiţa a sunat de trei ori la 112 la ora 11. Nu vreau să vorbesc despre monstrul din casă. Ei vor exista mereu. Nu vreau să vorbesc nici măcar despre sistemul incompetent care a găsit adresa atât de bine descrisă de fetiţă abia la ora 03. Vreau să vorbesc despre poliţiştii ajunşi la faţa locului la ora 03 şi au aşteptat mandatul procurorului sau ce morţii lor au aşteptat până la ora 06, în timp ce din casă se auzea «Lasă-mă, că mă omori!».

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Vreau să ştiu cine sunt ei. Vreau să ştiu cine sunt aceşti miliţieni care nu şi-au aruncat straiele de gabori şi pistoalele, nu au pus mâna pe pari şi n-au intrat peste monstru în bârlog, dacă chiar considerau că n-au dreptul de a interveni ca poliţişti. Cu orice risc. Cu riscul de a fi daţi afară sau chiar arestaţi apoi. Cine avea curajul s-o facă dacă o salvau? Cine avea curajul să îi transforme din eroi în martiri şi să-şi semneze propria condamnare? Vreau să ştiu cine sunt băieţeii ăia care au patrulat în siguranţă prin faţa casei.

Îmi doresc să fi fost eu în locul lor. Sau câţiva băieţi răi cu infracţiuni la activ pe care-i cunosc. Sau chiar Marian Godină. Sau măcar băiatul meu de 9 ani, cu doi colegi de la şcoală. Oricine cred că făcea mai mult. Vreau să ştiu cine sunt ei. Nume, prenume, grad şi poze. Vreau să îi fac celebri. Vreau să îi recunoască lumea pe stradă. Daţi un share, poate îmi scriu oamenii care îi cunosc. Vecini, jurnalişti, ceva…Vedete îi fac“, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.