Exploziv! S-a aflat ADEVARUL despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o fosta membra a trupei ASIA: „În momentul în care s-a aflat că noi suntem …”

Exploziv! S-a aflat ADEVARUL despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o fosta membra a trupei ASIA:  „În momentul în care s-a aflat că noi suntem …”
Exploziv! S-a aflat ADEVARUL despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o fosta membra a trupei ASIA: "În momentul în care s-a aflat că noi suntem ..."

Sorana, fosta membra a trupei Asia, este verisoara primara a lui Stefan Banica Jr., iar in cadrul unui interviu, artista a dezvaluit cum decurge relatia lor. 

Sorana a marturisit ca ea si Stefan Banica Jr. sunt veri primari, iar acest lucru a iesit la suprafata la mult timp dupa ce ambii au devenit cunoscuti in industria muzicala.

Artista a declarat ca timpul este principalul vinovat pentru care ea si Stefan nu prea se mai intalnesc, insa… „sangele apa nu se face”.

“Cu Ștefan mă înțeleg foarte bine. Nu ne vedem! Nu ne vedem pentru că nu avem timp, avem vieți total diferite, până mai acum câțiva ani mai aveam timp. Distanța asta și lipsa întâlnilor noastre nu ne-a făcut niciodată să ține  mai puțin unul la celălalt. Suntem o familie. Sângele apă nu se face. Nu avem timp, suflește suntem acolo”, a spus artista, citată de Libertatea.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A a mai dezvăluit și faptul că Ștefan Bănică nu era de acord ca Ștefan Bănică Jr. să lucreze în domeniul în care a început, iar tot ce a reușit să facă vărul ei până în acest moment este doar datorită eforturilor sale, fără ca tatăl său să-l ajute.

“Nu m-a ajutat în cariera mea. Nu a intervenit niciodată și asta pentru că nu a vrut și nici eu nu mi-am dorit. Și Ștefan a fost lăsat pe cont propriu, chiar dacă tatăl lui avea un nume, chiar dacă împărțea un nume. El a fugit și a dat la teatru, el a fugit și a dat castingul la Liceenii, filmul care l-a și lansat foarte tare în acest domeniu. Ștefan, unchiul meu, nu era foarte de acord pentru că era o viață grea și nu a vrut să se implice. Așa a făcut și Ștefan cu mine. În momentul în care s-a aflat că noi suntem veri eu eram deja cu trupa A.S.I.A”., a adaugat Sorana.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X