evzmonden.ro Web analytics

Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea

Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea
Exploziv! S-a aflat ADEVARATUL MOTIV pentru care Alina Vidican NU si-a facut nicio RELATIE dupa DIVORTUL de Cristi Borcea

Alina Vidican duce o viata linistita in America, acolo unde a hotarat sa se retraga in urma divortului de Cristi Borcea. Cei doi si-au spus adio definitiv in 2016, la notar,  dupa ce fostul actionar de la Dinamo a hotarat sa o inlocuiasca pe sotia sa cu Valentina Pelinel.

In momentul in care s-a maritat cu Cristi Borcea, Alina Vidican reusea sa cucereasca pe toata lumea datorita frumusetii sale rapitoare. Desi a divortat  dupa 5 ani de casnicie, frumoasa blonda a reusit sa isi gaseasca echilibrul si linistea de care avea nevoie.

Daca pe plan spiritual totul ii merge struna, nu putem spune acelasi lucru si despre viata sentimentala a acesteia. In ciuda faptului ca si-a facut numeroase interventii chirurgicale si arata mai bine ca niciodata, nimeni nu i-a furat inima timisorencei, care prefera sa nu se mai implice intr-o relatie.

Potrivit jurnalistilor Wowbiz, motivul pentru care Alina Vidican este inca singura, este legat strict de Cristi Borcea. Mai exact, spun surse foarte bine informate din preajma timisorencei, cand a fost intrebata de ce nu isi gaseste un alt barbat alaturi de care sa isi petreaca timpul, Alina Vidican a raspuns, sec, dar hotarat.

Alina nu vrea sa auda de alt barbat in afara de Cristi Borcea. El i-a cerut sa fie cat mai discreta, sa nu se afiseze cu altii, iar ea nu numai ca a acceptat, dar nici nu vrea sa auda de un altul. In plus, spune ea, nu vrea sa le dea senzatia copiilor pe care ii are cu Cristi Borcea ca tatal lor ar putea fi inlocuit de un alt barbat. Asa ca, prefera sa stea singura, sa se dedice familiei sale”.

In plus, sursa mai sus mentionata informeaza ca fostul actionar de la Dinamo este incantat, in secret, de hotararea luata de Alina Vidican, motiv care il face sa fie extrem de generos si de atent cu orice nevoie ar putea avea fosta sa sotie la Miami, locul in care s-a stabilit alaturi de cei doi copii ai lor.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X