Exploziv! Stormy Daniels, actrita celebra din filmele pentru adulti, a facut dezvaluiri rusinoase despre intalnirile amoroase pe care le-a avut cu Donald Trump.

In cartea sa, ‘Full Disclosure’, Stormy Daniels a oferit detalii picante despre evolutia relatiei sale intime cu Donald Trump. Pe langa aceste amanunte, femeia a dezvaluit cum Hillary Clinton il suna pe acesta si vorbeau cate o ora la telefon.

“S-ar putea să fi fost cel mai puțin impresionant sex pe care l-am avut vreodată, dar în mod clar, el nu a împărtășit acea opinie”, scrie Daniels, care susține că a avut o aventură cu Trump la unul dintre celebrele turnee de golf din Lake Tahoe în 2006.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Despre convorbirile telefonice pe care Donald Trump le-ar fi purtat cu Hillary Clinton, starul porno sustine ca ar fi avut loc in timpul campaniei prezidentiale, in care Clinton se lupta cu Barack Obama.

“Îmi amintesc că am sosit în camera de hotel și că el urmărea” Săptămâna Shark. M-a făcut să stau și să văd un întreg documentarul despre atacurile rechinilor”. Daniels, al cărui nume real este Stephanie Clifford, scrie: “Chiar și atunci când era la telefon cu Hillary, atenția lui continua să fie la emisiunea cu rechini”.

A avut o întreagă conversație despre “rasă”, menționând în repetate rânduri “planul nostru”, conform lui Daniels.

O mare parte din textul cărţii se referă la decizia ei de a accepta o pretinsă sumă de 130.000 de dolari în campania lui Trump în ajunul alegerilor din 2016 ale SUA. Plata este acum investigată de procurorii federali și fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen. Potrivit lui Daniels, Trump nici nu dorea să fie Președinte.

Într-un alt interviu acordat pentru Vogue, Daniels a spus că sexul cu Trump s-a terminat în “poate” două minute – și asta ca să fiu “generoasă”. Daniels a deschis două procese împotriva lui Trump, unul pentru a ieși dintr-un acord de nedivulgare pe care l-a semnat prin avocatul preşedintelui în octombrie 2016, iar altul pentru defăimare.