evzmonden.ro Web analytics

EXPLOZIV! Noi DEZVĂLUIRI despre „Tragedia din Colectiv”: Artificiile nu au declanșat incendiul

EXPLOZIV! Noi DEZVĂLUIRI despre „Tragedia din Colectiv”: Artificiile nu au declanșat incendiul
EXPLOZIV! Noi DEZVĂLUIRI despre "Tragedia din Colectiv": Artificiile nu au declanșat incendiul

EXPLOZIV!La aproape trei ani de la „tragedia din Colectiv”o anchetă jurnalistă a celor de la Lumea Justiției au făcut dezvăluiri explozive legate de clubul morții în noaptea în care clubul Colectiv s-a făcut scrum, luând 64 de vieți.

Mână criminală sau tragic incident creat de o serie de încălcări ale securității la incendii? Acestea sunt cele două curente de opinie care circulă în prezent în legătură cu tragedia de la clubul Colectiv din noaptea de 30 octombrie 2015, în care au murit arse de vii peste 60 de persoane.

Rechizitoriul din cazul Colectiv, întocmit la 27 aprilie 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Secția de urmărire penală și criminalistică, are neajunsuri majore: „Nu stabilește natura exactă a buretului fonoabsorbant cu care era capitonat tavanul, pereții și unii stâlpi ai clubului (afirmându-se pe baza a câteva declarații subiective de martor că ar fi ”neignifugat”) fiind însă cert că acesta a fost burete fonoabsorbant din spuma poliuretanică de tip N2138”, potrivit luju.ro.

„Ancheta denotă că nu s-a mers deloc pe pista unei mâini criminale, cel puțin nu rezultă din rechizitoriu”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X