}

EXPLOZIV! Nici prin cap NU iti trece CINE este noua IUBITA a lui Liviu Varciu – FOTO

EXPLOZIV! Nici prin cap NU iti trece CINE este noua IUBITA a lui Liviu Varciu – FOTO
EXPLOZIV! Nici prin cap NU iti trece CINE este noua IUBITA a lui Liviu Varciu - FOTO

Recent, Liviu Varciu a fost fotografiat in timpul unui sarut pasional cu o asistenta TV, ea si Liviu fiind colegi de trust la Intact.

Roxana Niculae, caci despre ea este vorba, este fosta bebelusa  la emisiunea ‘Cronica Carcotasilor’, difuzata de Prima TV, dar si fosta dansatoare pentru artiste celebre, precum Andreea Banica si Andra.

In prezent, ex-bebelusa este asistenta TV in cadrul emisiunii ‘Star Matinal de weekend’, ea si Liviu Varciu fiind colegi de trust.

Dupa ce a fost surprins saruntandu-se cu frumoasa asistenta TV, Liviu Varciu, care initial a sustinut ca este cel mai mare regret al sau, si-a dorit sa ofere explicatii detaliate cu privire la ipostaza in care a fost fotografiat.

Conform Spynews, Liviu Varciu a negat despartirea de Anda Calin si a povestit cum a ajuns sa o sarute pe Roxana Niculae.

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Ca aşa m-a făcut pe mine mama politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu. Logic, nu?…

Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gura de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?… “Eu sunt cu Anda! Pentru noi, fetiţa noastră este prioritate. Ea şi Carmina. Ele sunt minunile mele” , a declarat Liviu Vârciu.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X