evzmonden.ro Web analytics

Monica Anghel, despre PROBLEMELE de SĂNĂTATE: „Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental”

Monica Anghel, despre PROBLEMELE de SĂNĂTATE: „Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental”
Monica Anghel, despre PROBLEMELE de SĂNĂTATE: „Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental”

Vara trecută, Monica Anghel a a trebuit să se opereze de urgent la coloană. Ceea ce este cu adevărat curios este faptul că un medic a determinat-o să facă o schimbare majoră în viața ei. Invitată într-o emisiune TV, Monica Anghel a vorbit despre acest lucru extrem de important pentru ea.

„Astă vară a trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%.  Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus:  ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug!’ Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv.

Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus ca ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis că trebuie să fac ceva,” povestește Monica Anghel în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X