Exploziv! Maria Basescu a spus ADEVARUL despre CASNICIA cu Traian: „Am ajuns închisă între patru pereți…”

Exploziv! Maria Basescu a spus ADEVARUL despre CASNICIA cu Traian: „Am ajuns închisă între patru pereți…”
Exploziv! Maria Basescu a spus ADEVARUL despre CASNICIA cu Traian: "Am ajuns închisă între patru pereți..."

Sotia fostului presedinte Traian Basescu, Maria Basescu, a povestit cum a decurs viata sa dupa ce s-a casatorit cu fostul presedinte, dezvaluind ca a petrecut foarte mult timp singura in timp ce sotul sau se afla plecat pe mare. 

Inainte sa se marite cu Traian Basescu, fosta prima doamna lucra in turism, iar apoi a devenit casnica cu norma intreaga, hotarand sa isi canalizeze toata atentia in cresterea si educarea nepotilor sai.

„Și îmi plăcea foarte mult (n.r. să facă turism), pentru că totdeauna mi-au plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”, explica Maria Băsescu, conform Libertatea.

Mai mult decat atat, Maria Basescu a facut o marturisire emotionanta, precizand ca „foarte mult timp a vorbit numai cu cainele”.

„Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil ca mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a declarat aceasta.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X