Exploziv! Iubita unei vedete de la Antena 1 a aruncata BOMBA! Cântăreață , presupusa idilă a lui Cătălin Scărlătescu, a făcut o declarație care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Invitată în emisiunea la „Agenția VIP” de la Antena Stars, Maria Andria recunoaște că îi plac atât bărbații, cât și femeile, însă nu a avut relații cu femei, deși ar fi existat ceva între ea și o prietenă apropiată, informează dcnews.ro.

„Am fost logodită timp de 5 ani, de la 19 ani m-am logodit, logodnicul meu era băiat de preot. Dar ne-am despărțit, avea mulți nervi și dădea în mine, mă bătea. După am avut o relație cu un român, dar acum sunt singură. Am fost cu el aproape 2 ani, dar nu stăteam împreună mereu.

‘Îmi plac bărbații, dar îmi plac și femeile’

Nu e nimeni în viața mea și nu mă interesează în clipa asta, nu mai vreau bărbați. Mie îmi plac bărbații, dar îmi plac și femeile.

Mai bine mă împac cu fetele, decât cu bărbații. Relații cu femei nu am avut, dar cu prietena mea cu care sunt apropiată de ani de zile, aveam ceva…

Îmi plac și bărbații, eu înțeleg dacă un bărbat e serios sau nu, dar dacă nu e serios…stau o noapte și gatam nu mă consum!”, a povestti Maria Andria.