EXPLOZIV! Irina Rimeș a DEZVĂLUIT TOT fanilor! A aruncat, în sfârșit, BOMBA! Ea și un talentat basarabean vor…

EXPLOZIV! Irina Rimeș a DEZVĂLUIT TOT fanilor! A aruncat, în sfârșit, BOMBA! Ea și un talentat basarabean vor…
EXPLOZIV! Irina Rimeș a DEZVĂLUIT TOT fanilor! A aruncat, în sfârșit, BOMBA! Ea și un talentat basarabean vor...
Autor:

EXPLOZIV! Irina Rimeș a DEZVĂLUIT TOT fanilor! A aruncat, în sfârșit, BOMBA.

Irina Rimeș și The Motans au provocat valuri și discuții intense în rândul fanilor, după ce talentatul basarabean a postat pe pagina sa de Facebook Teaser-ul videoclipului, ce va fi lansat astăzi, 11 aprilie.

Irina Rimeș și The Motans și-au unit din nou vocile, iar astăzi va fi lansat videoclipul celei mai noi piese „Poem”. Cei doi artiști sunt la cea de-a doua colaborare muzicală, însă aceștia s-au întâlnit de mai multe ori în studio și au dat viață unor single-uri pentru artiștii de peste Prut, informează unimedia.info.

Chiar dacă a avut mare succes cu The Motans, Irina Rimes, artista care a cunoscut foarte repede celebritatea, datorită stilului său mai aparte și pieselor pe care a reușit să le scoată, a spus care este piesa ei preferată dintre cele lansate de ea până acum. Așadar, piesa ei preferată este ” Dans” și a fost realizată împreună cu Alex Cotoi, un tânăr producător și compozitor foarte talentat, care a colaborat cu foarte mulți artiști cunoscuți de la noi.

„Dans a fost piesa mea preferată de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neaparat din cauza mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producaăorul meu de suflet, Alex Cotoi”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X