Exploziv! Era gravida cu Laurentiu Reghecampf, insa a pierdut sarcina. Dezvaluiri incredibile: “Nu va mai plange si va merge mai departe.”

Sunt unul dintre cele mai indragite cupluri din Romania, sunt vesnic in centrul atentiei , sunt admirati si invidiati si ofera fanilor intotdeauna fanilor subiecte autohtone. Chiar daca lasa impresia ca sunt lipsiti de probleme, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au avut parte si de momente teribile.

In anul 2013, Anamaria Prodan era insarcinata in cinci luni si nimeni nu si-ar fi putut imagina ca acest moment se va transforma intr-un vis urat, mai ales ca sarcina evolua asa cum trebuie, iar Ana si Laur erau in al noualea cer.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

Îmi doresc atât de mult o fetiță, încât abia aștept ziua în care medicii îmi vor spune dacă îi voi dărui soțului meu o zânuță! Este visul vieții mele”, declara Ana cu o zi inainte sa afle vestea cea trista. In urma unei ecografii, Anamaria Prodan a primit o lovitura devastatoare. Fatul se oprise din evolutie.

“Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție și nu se mai putea face nimic pentru el! Oricât de mult ar fi avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi, au și programat-o la un avort spontan, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale!”, a povestit, la vremea respectivă, o sursă de la spital, conform wowbiz.ro.

 ”Ana a fost foarte tare din punct de vedere psihic și a gestionat foarte bine situația! Ne-a spus că o doare enorm că a pierdut copilul, dar Dumnezeu e cel care da și ia, așa că nu o să comenteze nimic. O să încerce însă să treacă peste tot, nu va mai plânge și va merge mai departe. Are o familie superbă și când lucrurile vor fi aranjate de Cel de Sus, atunci îi va dărui o fetiță lui Reghecampf!”, a dezvaluit, in 2013, o sursă de la spital pentru wowbiz.ro.