Puțini sunt cei care își aduc aminte faptul că Dan Bittman a trăit o poveste de dragoste cu Mihaela Rădulescu, solistul Holograf fiind unul dintre cei mai cuceritori bărbați din România! Ei bine, acum, după mulți ani, Bitman „dă de pământ” cu Diva de la Monaco.

„Femeile gresesc pentru ca se cred vesnic tinere. Imi placea mai mult de Mihaela Radulescu atunci cand am cunoscut-o, era mult mai feminina. Nu e un secret. Roscata, creata, cu parul pana la… Era cu lucruri normale, sportiva, ce sa spun… imprevizibila. 

Unele operatii estetice au stricat rau de tot. Ea e mult prea mult acum, si tunning si expunere. Dar nu poate sa fie altfel, ea asa e si asa va muri. Noi ne potriveam. Am vrut sa ii spun, cand am vazut-o ultima data, cum a putut sa il aleaga pe asta cu stratosfera lui cand eu am dus-o dincolo de nori”, marturisea Dan Bittman in urma cu mult timp pentru emmazeicescu.ro.

De altfel, solistul de la Holograf a povestit și în urmă cu mai mulți ani  pentru Playboy.ro că poate cea mai mediatizată relaţie a sa a fost cea cu Mihaela Rădulescu. El a dezvăluit că, la vremea respectivă, Mihaela era cu totul altfel.

„Ca să fiu în ton cu emisiunile TV, Mihaela Rădulescu probabil că e numele cel mai sonor, dar care pe vremea aia nu era Mihaela Rădulescu de acum. Era cu totul şi cu totul alta. Ştiu însă că Mihaela rupea inimi în vremea respectivă şi nu era nici atât de tunată cât este acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a şi plăcut extrem de mult la ea, iar în vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică sportivă şi arăta cu totul altfel, creaţă, roşcată, îţi sărea imediat în ochi. Foarte frumoasă, şi atunci, şi acum”, a spus Bittman.