evzmonden.ro Web analytics

Exploziv! Claudia Pavel, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre RELAȚIA cu Cătălin Cazacu: “Suntem extrem de apropiați..”

Exploziv! Claudia Pavel, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre RELAȚIA cu Cătălin Cazacu: “Suntem extrem de apropiați..”
Exploziv! Claudia Pavel, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre RELAȚIA cu Cătălin Cazacu: “Suntem extrem de apropiați..”
Exploziv! Claudia Pavel, protagonista celui mai mare scandal de la reality show-ul de la Kanal D, a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu Cătălin Cazacu.
Cătălin Cazacu are o iubită, iar la Exatlon a uitat de ea şi i-a cucerit imediat inima Claudiei Pavel. După ce a fost eliminată din concurs, cântăreața a fost invitată într-o emisiune TV și a mărturisit că între ea și Cătălin au fost apropieri fizce, dar nimic mai mult. 

”Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiaţi. Nu s-a întâmplat nimic între noi, s-a lăsat să se înţeleagă asta. Dacă s-ar fi întâmplat asta s-ar fi văzut la TV Am petrecut împreună 24 de ore din 24, m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut când îmi era frică, o să îi mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nici noi nu ştim ce este între noi, cu siguranţă că există nişte sentimente între noi dar mai mult că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat nu s-a întâmplat nimic. Vom vedea când va veni acasă dacă se va întâmpla ceva între noi.

Nu ştiam de existenţa acelei fete, el mi-a spus că e la fel de liber ca şi mine, dacă exista cineva în viaţa mea nu ar fi existat ţinerea de mână şi îmbrăţişarea.(…) Eu nu stric relaţii. Dacă stai cinci săptămâni cu un om…nu ai cum să nu te apropii de el. Îmi este extrem de drag şi îmi este foarte dor de el. Sper să rămână acolo până la final, sper să câştige, el sau Giani. Ne plimbam de drag pe plajă împreună(…) Este clar că suntem extrem de apropiaţi” a povestit  Claudia Pavel, la Kanal D.

Plecarea Claudiei din competiție nu l-a lăsat indiferent  pe sportivul Cătălin Cazacu, între cei doi înfiripându-se o mică idilă, scrie Cancan.ro.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X