Exploziv! Catalin Botezatu, SARUT PASIONAL cu cea mai frumoasa FEMEIE din Romania: „Eu vreau trei copii de la ea.”

Exploziv! Catalin Botezatu, SARUT PASIONAL cu cea mai frumoasa FEMEIE din Romania:  „Eu vreau trei copii de la ea.”
Exploziv! Catalin Botezatu, SARUT PASIONAL cu cea mai frumoasa FEMEIE din Romania: "Eu vreau trei copii de la ea."

Exploziv! Catalin Botezatu, SARUT PASIONAL cu cea mai frumoasa FEMEIE din Romania: „Eu vreau trei copii de la ea.”

Cristina Ich si Catalin Botezatu s-au sarutat in culisele emisiunii ‘Bravo, Ai Stil’! Celebrul designer a recunoscut atractia pe care o simte fata de Angelina Jolie de Romania, ba chiar a marturisit ca si-a dori trei copii cu aceasta.

Aflata in juriul emisiunii ‘Bravo, Ai Stil!’, Cristina Ich l-a intrebat pe Catalin Botezatu daca si-a dori sa faca un copil cu ea. Raspunsul lui Bote a fost unul pe masura: „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii” .

La scurt timp dupa confesiunea celebrul designer, cei doi au avut parte de un sarut pasional in culisele emisiunii.

Reamintim ca frumoasa Cristina Ich a mers intr-o vacanta in Tulum, acolo unde actualul sau iubit a cerut-o in casatorie: „Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt„, a spus Cristina Ich, potrivit VIVA!.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X