In urma cu multi ani, dupa o serie de investigatii amanuntite, a fost descoperit cel mai misterios membru al familiei Ceausescu, de altfel si singurul mostenitor al celebrei familii. 

Daniel Valentin Ceausescu s-a nascut in Bucuresti, in 1981, si este nepotul direct a lui Nicolae si al Elenei Ceausescu.

In jurul copilului lui Valentin Ceasescu si al Iordanei Boril s-a pastrat un relativ mister inainte de Revolutie si un secret total in ultimii ani, timp in care a locuit si a studiat in Statele Unite ale Americii. Este fizician, ca si tatal sau, si s-a intors in Romania ascunzandu-si identitatea si ferindu-se de expunerea in public.

Citește și: Dieta Jennifer Aniston! Secretul care o mentine in forma la 51 de ani

Viata actuala a nepotului lui Nicolae Ceausescu este invaluita in mister, un mister care l-a inconjurat inca din anul in care s-a nascut, 1981.

În afară de nume, moştenirea de care poate beneficia Daniel Valentin din partea familiei Ceauşescu este aproape nesemnificativa, scrie The One.

In fotografiile de mai jos, se poate observa mostenirea genetica! Cateva trasaturi ale fetei sale, o anumita cautatura, o grimasa, te duc usor cu gandul la Valentin, tatal sau, la unchiul Nicu, ba chiar si la bunicul Nicolae Ceausescu.