Exploziv! ASA arata MOSTENITORUL SECRET al lui Nicolae Ceausescu. Singura IMAGINE cu NEPOTUL MISTERIOS al DICTATORULUI

Exploziv! ASA arata MOSTENITORUL SECRET al lui Nicolae Ceausescu. Singura IMAGINE cu NEPOTUL MISTERIOS al DICTATORULUI
Exploziv! ASA arata MOSTENITORUL SECRET al lui Nicolae Ceausescu. Singura IMAGINE cu NEPOTUL MISTERIOS al DICTATORULUI

In urma cu multi ani, dupa o serie de investigatii amanuntite, a fost descoperit cel mai misterios membru al familiei Ceausescu, de altfel si singurul mostenitor al celebrei familii. 

Daniel Valentin Ceausescu s-a nascut in Bucuresti, in 1981, si este nepotul direct a lui Nicolae si al Elenei Ceausescu.

In jurul copilului lui Valentin Ceasescu si al Iordanei Boril s-a pastrat un relativ mister inainte de Revolutie si un secret total in ultimii ani, timp in care a locuit si a studiat in Statele Unite ale Americii. Este fizician, ca si tatal sau, si s-a intors in Romania ascunzandu-si identitatea si ferindu-se de expunerea in public.

Viata actuala a nepotului lui Nicolae Ceausescu este invaluita in mister, un mister care l-a inconjurat inca din anul in care s-a nascut, 1981.

În afară de nume, moştenirea de care poate beneficia Daniel Valentin din partea familiei Ceauşescu este aproape nesemnificativa, scrie The One.

In fotografiile de mai jos, se poate observa mostenirea genetica! Cateva trasaturi ale fetei sale, o anumita cautatura, o grimasa, te duc usor cu gandul la Valentin, tatal sau, la unchiul Nicu, ba chiar si la bunicul Nicolae Ceausescu.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Bravo lui,vista merge înainte.nu trebuie urit ,știm toți ce a făcut bunicul lui pentru tara,și mai știm și tăcem înaintea celor care au vinduto și astăzi sunt mulți milionari sau miliardari ori guvernanți.

  • Avem nevoie de un Sfant la Catedrala Mantuirii nu? Iotete ca aparu mostenitoriul. Sa il canonizam dar mai intai, ca si pe Jackson Michael maimutoiul sa il castram. Numai asa vocea lui se va auzi la distante Mari. Si pe Florian Silisteanu sa il facem clopotar sef as traga bine la fungi ca deh… clopotele alea sint grele taica.
    Acum ca se stie cine e mostenitoriul , mai avem nevoie doar de Maria Ghiorghiu si blestemele ei la ceas de seara ca sa devina Tutankamon al Romaniei. Oricum Banatul se va rupe de tara in 2020. Si va iesi macel. Ca miticii nu vor sa piarda provincia.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X