Exploziv! Andreea Bălan, dezvăluiri din… intimitate: „Eu am simţit o…”

La scurt timp după nună, Andreea Bălan și George Burcea au povestit cum a fost prima întâlniri și cum a început povestea lor de dragoste.

Primii ”fluturași” în stomac au fost simțiți de Andreea Bălan în anul II de facultate, când frumoasa cântăreață a filmat clipul piesei “Rece”., informează cancan.ro.

“Eu fiind student în anul II la facultate şi bărbat fiind, eu am simţit o altă conexiune. Dar peste 1 an am început să vorbim… 7 luni asa. Am schimbat numerele de telefon”, au spus cei doi pentru “Acces Direct”.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Chiar dacă și Andreea Bălan, jurata emisiunii de la ”Te cunosc de undeva!”, se îndrăgostise nu a dorit să înceapă o relație pentru că nu s-a simțit pregătită:“Eu am ştiut ca el este”, a spus blondina.

“Am pastrat legătura, am vorbit la telefon şi m-a invitat la piesele de teatru în care juca. Şi la un moment dat, când am simţit eu că gata sunt pregătită, am venit la piesa de teatru. Şi de atunci am actionat. Dar nici atunci nu i-am zis: tu esti alesul!”, şi-a amintit Andreea Bălan.

“2015, terminasem facultatea de teatru, eram tânăr, efervescent, aveam tot viitorul înainte, m-a luat, m-a închis aici în casa cu gardul ăsta de 7 metri…”, a spus soțul cântăreței.

“Când a venit la mine, prima noapte eu am tras obloanele… în buncăr, noaptea se trag toate obloanele… gardul are 4 metri, s-a speriat”, a mai spus vedeta.