Exploziv: „Am fost FORȚATĂ să întreţin relaţii intime cu PRINȚUL”. Dezvaluirile care au socat intreaga lume!

Virginia Roberts, considerată „sclava lui Jeffrey Epstein”, urmează să acorde primul său interviu în care va susține că a fost forțată să întreţină relaţii intime cu prințul Andrew.

Virginia Roberts susține că Jeffrey Epstein a forțat-o să facă sex cu prințul Andrew, într-un interviu TV despre anii ei în calitate de sclavă sexuală a miliardarului american. Victima lui Jeffrey Epstein, Virginia Roberts, vorbeşte pentru prima dată la o televiziune despre experienţele trăite atunci când era minoră.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Nu am jelit moartea acestui om. Mă jelesc de incapacitățile mele de a-l trage la răspundere pe acest bărbat”, a spus Roberts Roberts care a continuat susţinând că a primit ordin să aibă relații intime cu prințul Andrew, cerere pe care a negat-o acesta. „Știe exact ce a făcut. Îl aştep să vorbească despre asta”, a spus Roberts despre prințul Andrew.

Acest interviu, și multe altele, vor fi difuzate într-o nouă ediție specială de investigare a Dateline NBC, iar primul episod va fi difuzat în această seară de la ora 22:00, ora locală.

Virginia Roberts, care acum poartă numele de Guiffre, s-a alăturat altor cinci persoane care-l acuză Epstein că a abuzat sexual în timp ce erau minore. În interviu, Giuffre împărtășește povestea ei cum a fost forțată să facă sex cu Jeffrey Epstein și alți bărbaţi importanţi apropiaţi lui, inclusiv prințului Andrew.

De asemenea, discută despre asociata lui Epstein, britanica Ghislaine Maxwell, care a jucat un rol crucial în organizația sa de trafic de sex.

Prințul Andrew neagă vehement afirmațiile lui Giuffre și, totodată a negat că nu ar fi cunoscut comportamentul criminal al lui Epstein în timpul prieteniei lor, notează Daily Mail.