evzmonden.ro Web analytics

EXPLOZIV! Adevăratul motiv pentru care ANDREEI MARIN a trecut televiziunea pe PLANUL DOI

EXPLOZIV! Adevăratul motiv pentru care ANDREEI MARIN a trecut televiziunea pe PLANUL DOI
EXPLOZIV! Adevăratul motiv pentru care ANDREEI MARIN a trecut televiziunea pe PLANUL DOI

Andreea Marin a mărturisit într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Libertatea de ce a ales să treacă televiziunea pe planul doi și să devină freelancer. Vedeta a luat o decizie radicală în urmă cu zece ani, când excela pe plan profesional.

“Am așteptat atât de mult venirea pe lume a acestui copil, încât, chiar dacă eram într-un moment de glorie pe micul ecran, totul era sus la acel moment, mi-am spus că nu pot fi o mamă de duminică. Și nici măcar o mamă de duminică nu aș fi putut fi, pentru că devenisem deja și director al programului de mare succes la acea vreme, Surprize-Surprize, deci nu mai eram doar moderatorul, ceea ce însemna o muncă de 7 zile din 7, realmente fără exagerare, 24 de ore din 24, în sensul că oricând suna telefonul, oricând era ceva de făcut, noi trebuia să fim treji la orice oră din noapte, nu doar din zi, pentru că lucrând cu oameni aflați pe diverse continente, pe diverse meridiane, tu trebuia să te mulezi pe programul acelor oameni. Nu conta că pentru tine programul, vezi Doamne, de serviciu, s-a încheiat”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Vedeta TV a ales să fie propriul ei șef în urmă cu un deceniu. Așadar, și-a amenajeze biroul în casa în care locuia pentru a fi cât mai aproape de Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr. Prin urmare a trecut pe primul plan viața personală.

“Să vezi cât de dificil e să fii și părinte și totuși să te întorci la muncă, pentru că eu după 2 luni de la nașterea fetiței mele, am luat-o pe brațe și am început să lucrez. Computerul îmi era alături și stăteam până la 5 dimineața. Lucram de acasă și de atunci mi-a venit ideea și am avut șansa asta, pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu și tot spun fetiței mele:  Vezi, nu orice părinte are șansa de a lucra în apropierea copilului său! Cei mai mulți dintre părinți, mami – și îi spun asta aproape în fiecare zi – pleacă în zori de acasă și se întorc uneori noaptea, când copilul lor doarme deja.

Și îi doare sufletul, pentru că muncesc pentru acel copil și vor un viitor pentru el și îi doare sufletul că nu pot să stea lângă el mai mult, că nu pot discuta mai mult. Se simt vinovați că nu găsesc timpul de petrecut alături de copilul lor, atât cât s-ar cuveni. Eu ce am făcut a fost – având o meserie de freelancer, care mi-a permis să îmi organizez timpul altfel –  că am ales să nu mai fiu angajat, a fost să îmi fac birourile la ultimul etaj al clădirii în care și locuiam și atunci eram mult mai aproape, oricând se întâmpla ceva sau era nevoie de mine, eram la dispozitia copilului meu. Sau, mă rog, eram mult mai aproape de ea. Contează foarte mult”, a mai povestit Andreea Marin.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X