Exploziv! Adele, schimbare spectaculoasă! A reușit să-i lase pe toți mască

Exploziv! Adele, schimbare spectaculoasă! Sătulă să fie subiectul colegilor săi răutăcioși cu privire la kilogramele în plus pe care le are, Adele a reuțit să slăbească câteva kilograme, fără prea mult efort.

Exploziv! Adel, schimbare spectaculoasă! Adele si-a propus sa inceapa noul an cu dreptul si a slabit din nou foarte mult. O admiratoare a avut o intalnire neasteptata cu artista in varsta de 31 de ani si i-a luat cateva clipe sa-si dea seama pe cine are in fata.

Intalnirea s-a produs in primele zile ale acestui an, in timpul unei vacante in Aguilla, teritoriu britanic aflat in nordul Antilelelor Mici, la est de Puerto Rico si Insulele Virgine si la nord de insula St. Martin.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Insotita de fiul ei de sapte ani, Angelo, Adele a luat cina la restaurantul Blanchards Restaurant and Beach Shack, unde a fost salutata de mai multi fani, si s-a remarcat cu un look schimbat dupa ce a slabit foarte mult, relateaza Hollywood Life.

Citește continuarea…

Reamintim că

Adele a trecut printr-un divorț, iar la scurt timp s-a afișat în brațele altui bărbat. Celebra cântăreață s-a cuplat cu un rapper îndrăgit.

Adele și cu rapperul Skepta au ieșit de mai multe ori în oraș împreună și au deja o „legătură specială”, a declarat o sursă pentru presa străină

La câteva luni după divorțul de Simon Konecki, Adele iubește un alt bărbat: pe rapperul Skepta, în vârstă de 37 de ani.

„Cei doi au fost unul lângă altul după ce fiecare a ieșit dintr-o relație. Au o legătură specială”, a declarat o sursă, potrivit Daily Mail.

 

Vezi continuarea…