Mirela Vaida A RATAT REVENIREA pe sticlă de patru ori! Explicația vedetei TV este incredibilă: „Mi-ar fi plăcut, dar…”

Mirela Vaida A RATAT REVENIREA pe sticlă de patru ori! Explicația vedetei TV este incredibilă: „Mi-ar fi plăcut, dar…”
Mirela Vaida A RATAT REVENIREA pe sticlă de patru ori! Explicația vedetei TV este incredibilă: „Mi-ar fi plăcut, dar...”
Autor:

Explicații după ce Mirela Vaida aRATAT REVENIREA pe sticlă: „Mi-ar fi plăcut, dar…”

Pentru că Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară și se află în concediu de creștere a copilului, vedeta TV a ratat și anul acesta revenirea pe sticlă.

Producătorii TV au luat-o în calcul pentru diverse proiecte, însă prezentatoarea TV a mărturisit că nu va reveni, din toamnă, la Antena 1, pentru că fiul său, Tudor, este prea mic.

„Cred că este a patra oară când am încercat să facem echipă și nu am putut, pentru că ei au început deja filmările, iar copilul meu este prea mic. Trebuia să angajez o bonă care să vină cu mine pe platoul de filmare, fiindcă se filmează de multe ori de dimineață până noaptea, iar eu îl alăptez pe Tudor. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fac parte din această echipă. Ne-am gândit, ne-am răsucit, sigur că am pus și eu niște condiții, pentru că băiatul meu are doar două luni… Mi-ar fi plăcut, dar nu s-au aliniat planetele nici de data asta”, a spus proaspăta mămică pentru Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X