EXCLUSIV! Rona Hartner a venit în România special pentru a ajuta COPIII DEFAVORIZAȚI. Ce planuri are artista

EXCLUSIV! Rona Hartner a venit în România special pentru a ajuta COPIII DEFAVORIZAȚI. Ce planuri are artista
EXCLUSIV! Rona Hartner a venit în România special pentru a ajuta COPIII DEFAVORIZAȚI. Ce planuri are artista
Autor:

EXCLUSIV! Rona Hartner, cunoscuta artistă de origine germană, actualmente stabilită în Franța, care a cunoscut un succes notabil în industria muzicală, a sosit în România special pentru un eveniment „​​​​​​​trei în unul​”​, cum îl numește actrița. Intenția Ronei este de a​ ​contribui la ajutorarea celor trei cazuri sociale majore, ​astfel încât următoarea perioadă să fie mai uşor de suportat.

”Mă aflu în România acum pentru cele trei acțiuni umanitare. Astăzi, sunt Ambasadorul Cultural al asociației Centrul pentru Educație și Promovare Culturală. Aceste manifestații se vor desfășura astazi ​la Balbo Jubile, la ora 20.00.

Noi ne-am apropiat de 3 cazuri sociale majore. Primul, ne ocupăm de cadouri și de ajutorarea unui centru cu 44  de copii defavorizați, după care ​urmeaza cazul Irinei, adolescenta de 17 ani diagnosticată cu cancer osos, care se află la ora actuală în Franța, la tratament. Am strâns jumătate din bani și vrem să o susținem ca să poată să-și acopere restul de cheltuieli”, a spus artista.

Bucuria Ajutorului,​ este o fundație care l-au ajutat pe tatăl Ronei ​în momentele speciale. La rândul ei, Rona dorește să ajute fundația pentru a trece peste deficitul financiar major​ ce trebuie acoperit în fiecare lună.

„Această fundație are în fiecare lună  niște nevoi foarte mari, care de obicei se acoperă din sponsorizări și din foarte multe ajutoare providențiale. Scopul este de a ajuta toți bolnavii de cancer. Mi-am dat seama că trebuie să-i mediatizez foarte mult pentru că oamenii nu știu de existeta acestui centru. Este un centru făcut de biserica ortodoxă ce are nevoie de bani pentru promovare.

Persoanele cu nevoi, trebuie sa stie ca vor fi primiti gratuit in centru si ingrijiti foatre bine. Oamenii trebuie să știe că acest centru există. Eu am aflat în ultima secundă, am fost primită imediat fără ca ei să mă cunoască. Ei l-au ajutat foarte mult pe tatăl meu. Sunt oameni acolo care stau de foarte mult timp și sunt ajutați pentru că această boală uneori dă înapoi, iar alte ori evoluează și evoluează prost. Ne-am angajat de la tinerețe până la bătrânețe, am luat-o cu un centru de orfani și până la îngrijiri paliative.

Am vrut să facem o seară care să aibă sens, nu pot face în fiecare lună o acțiune, așa că de data asta am cumulat trei, dar pregătesc și în februarie o acțiune la Brașov pentru școala Augustin”, a povestit Rona Hartner, pentru EVZ Monden.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

DECIZIA care i-a schimbat radical VIAȚA fiicei unui fost milionar celebru de la noi!

Zi tristă pentru Andreea Marin. De ce nu se bucura de sărbătoarea lui Moș Nicolae

Principesa Margareta, despre Regele Mihai: ”A suferit mult. A simţit că nu se poate face nimic”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X