Exclusiv! Radu Vâlcan spune de ce nu o va înșela NICIODATĂ pe Adela! Interviu de senzație cu cel mai râvnit prezentator TV

Exclusiv! Radu Vâlcan spune de ce nu o va înșela NICIODATĂ pe Adela! Interviu de senzație cu cel mai râvnit prezentator TV
Exclusiv! Radu Vâlcan spune de ce nu o va înșela NICIODATĂ pe Adela! Interviu de senzație cu cel mai râvnit prezentator TV
Autor:

Frânge inimi încă de la primele apariții ale sale în scena showbizului, dar o singură fată a reușit să-l cucerească și să-l facă să și rămână. Radu Vâlcan și Adela Popescu alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, iar el este pregătit să ne împărtășească secretele căsniciei lui perfecte!

„Adela nu s-a temut niciodată de tentațiile care ar putea să-mi apară în cale, nici măcar atunci când filmez pentru „Insula Ispitelor”.

Încrederea este punctul forte din relaţia noastră. Am simţit-o plină de emoţie pe soția mea când m-am întors acasă și o înţeleg, şi mie mi-a fost extrem de dor de ea şi de fiul meu!”, ne-a mărturisit prezentatorul celui mai controversat reality show de la noi. Acum, familia Vâlcan își face planuri de vacanță. Vor să meargă la mare împreună cu micuțul Alexandru (11 luni), pentru prima oară, iar asta îi încântă și emoționează, dar îi și sperie puțin. Ca pentru orice părinte, teama de necunoscut e justificată. „Ne bucurăm în fiecare zi de minunea din viaţă noastră (n.r. Alexandru) și, DA!, ne dorim foarte mult și o fetiță!”, a mai spus Radu Vâlcan.

Începe dezmățul! Insula Iubirii vine cu un nou sezon mult mai picant ca cele precedente

Urmează o vară incendiară, ne anunță Radu Vâlcan, la Temptation Island – Insula iubirii! Ispite alese pe sprânceană și participanți foarte încrezători se vor împiedica „de cele mai provocatoare provocări”!

EVZ Monden: Începe „Insula Iubirii”! Ce surprize ne pregătiţi de această dată? O să fie plin de picanterii, pe stil thailandez sau o să ne înecăm în lacrimi şi suspine?

Radu Vâlcan: Acest sezon va fi mai picant ca niciodată. Nu ştiu dacă Thailanda provoacă lacrimile concurenţilor, dar poveştile şi acţiunile lor cu siguranţă!

– Această emisiune a prins foarte bine la public, însă e totuşi greu de înţeles cum fac concurenţii de pică în plasă într-o perioadă atât de scurtă. Cu atât mai mult cu cât se ştie deja ce îi aşteaptă în acel resort. Cum se petrece totul, care e secretul?

– Nu este niciun secret. Oamenii se înscriu încrezători în această emisiune, îşi asumă conştient acest test al iubirii, al fidelităţii, al încrederii. Când ajung pe insulă totul depinde numai de ei. Sunt şi cupluri care pleacă acasă exact aşa cum au venit, ținându-se de mână, fericiţi că nimeni şi nimic nu a spart zidul relaţiei lor.

– Care a fost cea mai şocantă turnură petrecută până acum pe insulă?

– Fanii emisiunii îşi aduc aminte de povestea lui Hamude. Îndrăznesc să spun că acea situaţie a fost una şocantă pentru toată lumea, nici noi nu ne-am aşteptat. Dar, pentru că întotdeauna există un dar, urmează sezonul trei. Ei bine, dragii mei, acesta este altfel, este cel mai puternic de până acum.

– A fost vreun cuplu de la care ai putut să înveţi ceva? E imposibil să nu pleci cu o lecţie de viaţă dintr-un loc atât de plin de emoţie, secrete, dorinţă.

– Suntem la al treilea sezon. Cred că toată echipa a învăţat ceva până acum. Am întâlnit diferite categorii de oameni, de personalităţi. Am „citit” o carte plină de evenimente. Nu ştiu dacă este vorba despre o lecţie de viaţă, dar viaţa este plină de surprize, cu siguranţă.

– Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie… Dacă tu ai fi pe „Insula iubirii”, ar exista pe lumea asta o ispită care să-ţi ia gândul de la Adela, soţia ta? Dacă răspunsul este negativ, te avertizez că şi concurenţii răspund cu „NU!” răspicat, dar până la finalul reality- show-ului..

– Am fost deja pe „Insula iubirii” şi, da, am fost ispitit de Thailanda, o ţară pe care o iubesc sincer.

– Ce părere ai despre gelozie şi ce părere ai despre infidelitate?

Cred că gelozia este neîncrederea în sine. Pe de altă parte, oamenii infideli sunt persoane slabe, incapabile să se „lupte” cu problemele care conduc către o asemenea situaţie

 – Crezi în fidelitate absolută, „până când moartea ne va despărţi”?

Evident, altfel nu aş fi avut o familie atât de frumoasă.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X