EXCLUSIV NUMEROLOGIE. MARIA ŞARAPOVA marchează sfârșitul unui eșec

EXCLUSIV NUMEROLOGIE. MARIA ŞARAPOVA marchează sfârșitul unui eșec
EXCLUSIV NUMEROLOGIE. MARIA ŞARAPOVA marchează sfârșitul unui eșec
Autor:

 

Frumoasa jucătoare de tenis, Maria Yurievna Şarapova, a fost depistată pozitiv la testul anti-doping. Sharapova are de pierdut bani și imagine. Va fi suspendată, marile firme au anunțat deja anularea contractelor de colaborare. Unii au regretat, alții au răsuflat ușurați, majoritatea a criticat. Cum și-a permis, de ce, de când, avea sau nu voie, este doar o victimă? Sunt întrebări ce caută încă răspunsuri în emisiunile tv. Numerologia ne poate ajuta să înțelegem cum este ea, de ce s-a întâmplat așa, cum este anul acesta pentru ea.

Născută la data de 19 aprilie 1987 Maria Şarapova are o cifră a destinului 3 din 1 și 2. Energică și entuziastă, norocoasă și cu toane, temperamentală și intolerantă simte nevoia să fie admirată, să iasă în evidență, să primească aplauze. Se hrănește deopotrivă cu dragostea și invidia celorlalți față de ea. Este o prietenă de nădejde dacă te pricepi să îi măgulești orgoliul. Își ascunde emotivitatea cu grijă în spatele unei impulsivități care o ajută în momentele grele. Are calități evidente de lider. Știece vrea, este încăpățânată, independentă și tiranică. Se impune cu orice preț, indiferent de efortul depus, de riscurile asumate. Cifra zilei de naștere 1 accentuează dorința de a prelua conducerea, de a fi cea care deține controlul. Are o constituție robustă și calități fizice excelente, se reface imediat după efort îndelungat ori boală. Are tendința de a acorda o importanță exagerată carierei- linia fizicului 147 este prezentă în numerograma zilei sale de naștere. Greu de crezut că Maria Sharapova ar fi avut nevoie de medicamentele acelea. Mereu ocupată, puternică, nu încetinește ritmul nici măcar o clipă- linia acțiunii 789 prezentă în numerograma zilei sale de naștere. Deosebit de inteligentă, are capacitatea de a prelua informațiile, de a le prelucra și de a le aplica rapid- cifra 9 se repetă de două ori în numerograma zilei sale de naștere. Asta înseamnă că nu poate fi acuzată că nu știa ce face. Atentă la detalii observă tot, folosește orice scăpare a adversarului în favoarea sa- cifra 8 prezentă în numerograma zilei de naștere. Poate percepe starea de spirit a adversarului și se pricepe de minune să îl intimideze- cifra 7 prezentă în numerogramă. Deși este inventivă și talentată și se poate plictisi repede atunci când trebuie să muncească este disciplinată și serioasă- cifra 4 prezentă în numerogramă

Comportamentul Mariei Sharapova este practic, calculat, organizat, ordonat- cifra numelui complet 4. Își dorește să aibă prieteni mulți- cifra vocalelor 2. Este percepută ca fiind parteneră de nădejde- cifra consoanelor 2. Nu suportă pe cineva mai bun decât ea și ține cont de sfaturile celorlalți- cifra de tensiune 1. Asta înseamnă că ar fi putut fi sfătuită să ia acel medicament iar ea a acceptat din dorința de a fi mereu prima. Când are necazuri dovedește o luciditate extraordinară. Își sigilează sentimentele, trăirile și devine deosebit de pragmatică și de realistă- caracteristica ascunsă 4.

Traversează o perioadă cu vibrație 1, perioadă în care poate avea ocazia de a demonstra că este cea mai bună. Această perioadă durează până la împlinirea vârstei de 33 ani. Anul acesta va împlini 28 ani. Provocarea acestei perioade este 3- nu se va putea relaxa oricât de mult ar încerca.

Anul 2016 are pentru Maria Yuryevna Sharapova o vibrație 5- a schimbării, a modificărilor de planuri, a mutării, a unui nou stil de viață, a superficialității, a pierderii bunurilor, a cheltuielilor neașteptate. Această vibrație nu este cea mai bună pentru ea- cifra 5 lipsește cu desăvârșie dinprofilul său numerologic. Luna ianuarie a avut, pentru ea, o vibrație personală 6, a asumării responsabilității faptelor. Luna martie, are o vibrație 8 pentru ea- luptă pentru statutul său. Luna aprilie va fi deosebit de grea – vibrație 9. În luna aprilie va întrerupe activități, va suferi. Va fi o lună încărcată de dramatism, o lună marcată de încheieri de situație dureroase.

Maria 1

 

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X