EXCLUSIV. Mihaela, între doi bărbați: iubitul Felix și … Florin Călinescu!

EXCLUSIV. Mihaela, între doi bărbați: iubitul Felix și … Florin Călinescu!
EXCLUSIV. Mihaela, între doi bărbați: iubitul Felix și ... Florin Călinescu!

Mihaela Rădulescu, jurata de la „Românii au talent”, care își însoțea și până acum iubitul la evenimente sportive, a dezvăluit, pentru EVZ, că a obținut licență internațională de copilot și va sta, în numai o săptămână, în dreapta iubitului ei, la raliul din Polonia. „Ne pregătim pentru primul nostru raliu oficial… împreună, în Polonia, unde voi stă pe scaunul de copilot, după ce am obținut licență internațională”, a povestit ea, entuziasmată. Relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner merge că pe roate. Cei doi își petrec aproape tot timpul împreună și și-au făcut deja planurile pentru Sărbători. Acestea, însă, nu includ și o vizită în România. Întrebată dacă îl va aduce pe parașutistul austriac să vadă tradițiile de la noi, jurata a mărturisit că „avem alte planuri pentru acest sfârșit de an, dar cu siguranță îl voi mai aduce în România și cu alte ocazii”.

Legăturile strânse cu Florin Călinescu

Presa a speculat că venirea lui Florin Călinescu în juriul de la „Românii au talent” nu va fi pe placul Mihaelei și că o va pune în pericol pe jurată. Puțin știu, însă, ce legătură strânsă este între cariera divei de la Monaco și cunoscutul actor. „Am numai amin tiri frumoase legate de colaborarea cu Florin și îi datorez o mare parte din parcursul meu profesional, căci el mi-a deschis prima dată ușa la PRO TV. Facem și acum o echipa grozavă, în care au apărut dialoguri spumoase, replici tăioase și glume din toată gama, și sunt convinsă că publicul va avea multe de comentat. Suntem 4 ….fantastici, mai în formă că niciodată, așa că abia aștept să ne urmăriți și să fiți surprinși, din nou, de uluitoarele talente românești”, a mărturisit Mihaela.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X