}

EXCLUSIV! FOTO! Aici locuiește Aimee Iacobescu, actrița care s-a văitat că moare de foame! Locuința este în zona Eroilor din București!

EXCLUSIV! FOTO! Aici locuiește Aimee Iacobescu, actrița care s-a văitat că moare de foame! Locuința este în zona Eroilor din București!
EXCLUSIV! FOTO! Aici locuiește Aimee Iacobescu, actrița care s-a văitat că moare de foame! Locuința este în zona Eroilor din București!
Autor:

În jurul celebrei actrițe Aimee Iacobescu s-a iscat recent un scandal imens, după ce artista a declarat că moare de foame în casă, apoi fiind desființată de președintele UNITER, care a declarat că iubita actriță ar încasa lunar suma de 3.487 de lei!

Actrița fost taxată și de o legendă vie a cinematografiei românești! Draga Olteanu Matei a declarat în presă că Aimee n-are motive să se „văicărească în piața publică” și că sunt alți actori care au motive întemeiate să se plângă!

2 1

Ei bine, foarte multă lume s-a întrebat, îndeosebi pe Facebook, unde trăiește Aimee Iacobescu. Potrivit surselor noastre, actrița își duce viața într-o locuință dintr-un bloc modest, dar situat în zona Eroilor, între Academia Militară și Spitalul Municipal din București! Noi nu suntem în măsură să spunem dacă artista locuiește, sau nu, într-o zonă bună a Capitalei, dar îi lăsăm pe cititori să judece acest aspect!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

7 Comentarii

 • Rusinoase apelul si vaicareala facute de fosta actrita!! De parca societatea ar fi vinovata de felul cum isi gestioneaza veniturile!! Repet,absolut rusinos!!

 • Acela este un bloc din preajma Academiei Militare construit in anii ’50 sau ’60. Camerele sunt foarte mici, instalatiile, daca nu au fost complet inlocuite sunt vai de ele.

 • Nu conteaza unde locuieste un actor sau altul! Indemnizatia de merit nu este ajutor social! Chiar daca ar locui intr-o casa cu 100 de camere si ar avea 5 milioane de euro in banca, daca merita… „indemnizatie de merit”, trebuie sa o primeasca! Si, apoi, daca vrea sa o doneze sau nu, e treaba actorului respectiv. Importanta ar fi publicarea criteriilor dupa care UNITER sau cine-o mai fi stabileste cine sunt actorii care merita acea indemnizatie. Mie, de exemplu, nu imi place Caramitru sau nu/mi place Arsinel, dar nu inseamna ca pot sa imi dau cu presupusul si sa spun ca merita sau nu indemnizatia aia. Sigur exista o comisie de specialisti in domeniu, care stabileste o lista de actori, dupa niste criterii. Pai, sa publice presa cine e in comisie, care sunt criteriile si cine sunt „indemnizatii” si de unde vin banii pentru actori. Restul… unde sta, cu cine, cat mananca si de ce mananca, toate astea tin de viata personala a fiecaruia…

 • Daca n-are „bani de paine”, de ce se sulemeneste, de ce-si boieste ochii, de ce se rujeaza? Pentru v-o orgie cu „migranti”?

 • Blocul imi pare modest dar decent,in plus e intr-o zona buna a Capitalei…Pensia de 3500 lei e mai mult decat decenta tinand cont ca actrita asta n-a rupt gura targului, sunt altele cu 1-2 clase peste dumneaei. Iar ‘vaicareala in piata publica’ denota ce caracter de 2 bani are…

 • Măi, iubito, … Iacobeasco,
  Ia mai gândește-te-un pic,
  Păi dacă tu ‘mori’… de foame,
  Alţi actori mor din … nimic !

 • Blocul nu e cine stie ce, construit prin anii ’50, iar ea locuieste acolo cel putin de pe vremea haiducilor lui Saptecai. O fi intr-o zona buna, dar prin Cotroceni mai exista si cateva cocioabe.
  Altfel, fatuca ar putea avea un pic de decenta. Eu stiu medici pensionati pe vremea lui Ceasca; au pe la 2000 de lei dupa o viata de studiu si munca si nu se plang.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X