EXCLUSIV EVZMONDEN! Schimbare radicală în viața Celiei: „Am decis în familie…”-Amănunte neașteptate dezvăluite de artistă!

EXCLUSIV EVZMONDEN! Schimbare radicală în viața Celiei: „Am decis în familie…”-Amănunte neașteptate dezvăluite de artistă!
EXCLUSIV EVZMONDEN! Schimbare radicală în viața Celiei: "Am decis în familie..."-Amănunte neașteptate dezvăluite de artistă!

 A lipsit de pe piață muzicală românească, iar acum este pregătită mai mult că oricând să revină în forță. Celia, fosta protejată a lui Costi Ioniţă, s-a dedicat, în ultimii trei ani,  creșterii fiului ei, însă acum a luat o decizie radicală și e pusă pe fapte mari. 

 

 De câteva zile, Celia s-a întors pe pământ românesc, unde își pregătește o „relansare” a carierei sale muzicale. Și nu e doar la stadiul de intenție!Revelaţia lui Costi Ioniţă, aşa cum era cunoscută,  a intrat deja în studio și lucrează la mai multe piese, după cum ne-a declarat chiar ea: „Am revenit în România și am venit cu o energie minunată. Pregătită de relansare, proiecte interesate din care o să fac parte, muncă multă și implicare”, a declarat îndrăgită artistă.

  Mai mult, după câțiva ani petrecuți în Australia alături de soțul și copilul ei, artistă a luat o decizie radicală: a decis să se mute din nou în România. Dacă soțul ei, Ardeli Ancuta, se va ocupă de afacerile pe care le au aici, Celia se va dedica muzicii. 

 

 „Sunt fericită pentru că am decis în familie, iar pentru următorii ani, s-a ales România iar acest lucru NU poate decât să mă bucure enorm! Iubesc țara această cu bune și rele și o pun mai presus decât Australia și probabil deaceea și ea mi-a oferit mari oportunități, o iubesc și îmi lipsește, aici mă încarc, aici sunt eu! Sunt extrem de fericită că soțul meu a ales să ne mutăm în România și să ne ocupam de afacerile pe care le avem aici și în același timp să îmi pot bucură sufletul cu emoția scenei care îmi lipsește atât de mult”, a adăugat Celia.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X