EXCLUSIV! Cine ia Oscarurile în 2015? Am aflat toate răspunsurile

EXCLUSIV! Cine ia Oscarurile în 2015? Am aflat toate răspunsurile
EXCLUSIV! Cine ia Oscarurile în 2015? Am aflat toate răspunsurile

Aseară a avut loc prima petrecere mondenă a anului, Oscar Party – Golden Night, o petrecere organizată anual de revista OK Magazine. Vedetele au răspuns prezent la invitație, indiferent de programul pe care l-au avut. Pe lista de invitați s-au regăsit vedete ca Ilie Năstase, Prințesa Lia și Prințul Paul, Andreea Bănică, Iulia Vântur, Anca Țurcașiu, Alina Eremia, Oana Roman sau Adelina Pestrițu, dar și mai mulți oameni din presă, publicitate și televiziune.

 

Provocarea pe care au lansat-o organizatorii, încă de la intrare, a fost completarea unui chestionar prin care să ne exprimăm preferințele pentru Oscaruri. Să pariezi pe Oscaruri ar trebui să fie un lucru simplu pentru oamenii care au legătură cu domeniul media și înțeleg să aleagă “responsabil ” preferații la statuetele decernate în L.A. . Sunt două cerințe esențiale : vizionarea filmelor și citirea recenzilor de pe site-urile relevante.

Ne-am pus pe treabă și am luat la întrebări vedetele prezente ca să facem un sondaj. Să vedem ce a ieșit

La categoria CEL MAI BUN FILM se luptă în acest an doar 8 filme, cu toate că Academia obișnuia să nominalizeze 10 filme.

American Sniper – Lunetistul american

Birdman – Omul Pasăre (sau Virtutea Nesperată a Ignoranţei)

Boyhood – 12 ani de copilărie

The Grand Budapest Hotel

The Imitation Game (Jocul codurilor)

Selma

The Theory of Everything (Teoria întregului)

Whiplash

 

 Filmul favorit al serii a fost Birdman- Omul Pasăre. Pe locurile următoare în preferințe s-au clasat BoyHood, dar și Lunetistul American fiind cunoscută afinitatea Academiei cu filmele care au legătură cu istoria Americii.

Pentru cea mai bună performanță a unui actor în rol principal voturile au fost clare, iar câștigătorul vedetelor din România Eddie Redmayne pentru rolul din Teoria întregului.

Pentru prestația feminină a anului, vedetele nu s-au hotărât între Julianne Moore(Still Alice) şi Rosamund Spike(Gone Girl). Deși indecise referitor la prestația feminină, celebritățile au fost de acord că regizorul filmului Boyhood-12 ani de copilărie, Richard Linklater, va pleca acasă cu statueta pentru cel mai bun regizor.

 

Dacă au avut sau nu dreptate vedem cu toții, duminică. Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită de la ora două noaptea (pe 23 februarie), în transmisiune directă, pe Digi 24 şi Digi Film. Pe 22 februarie, de la ora 23.00, canalul E! Entertainment Television va difuza live sosirea celebrităţilor pe covorul roşu.

GF.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X