EXCLUSIV! Ce șanse ar fi avut de jurații la Românii au talentau talent dacă ar fi concurat în emisiune. ”Eu as fi muls vaca …”

EXCLUSIV! Ce șanse ar fi avut de jurații la Românii au talentau talent dacă ar fi concurat în emisiune. ”Eu as fi muls vaca …”
EXCLUSIV! Ce șanse ar fi avut de jurații la Românii au talentau talent dacă ar fi concurat în emisiune. ”Eu as fi muls vaca ...”
Autor:

numele juraților de la „Românii au talent” se leagă producții de televiziune de succes și puțini sunt românii care nu au auzit de o legendă precum Florin Călinescu, de respectatul Andi Moisescu sau de o vedetă TV de calibrul Mihaelei Rădulescu. Nici Andra nu mai are nevoie de vreo prezentare, iar cântăreața ce tocmai și-a adăugat trei trofee la „Gala premiilor muzicale Radio România” a fost desemnată în majoritatea sondajelor drept cea mai bună voce feminină

De astăzi, „Românii au talent” dă startul în forță pentru showurile live. În paralel, emisiunea de la PRO TV schimbă un pic regulamentul și introduce Wild Card-ul, ce reprezintă alegerea juraților pentru marea finală, dintre semifinaliștii care nu se vor califică în ultima etapă.

Competiția devine mai dură, iar EVZ i-a provocat pe jurații emisiunii să răspundă unor întrebări despre cum s-ar fi descurcat ei pe scenă, dar și cum au fost influențați cei mai mici membrii ai familiei de „Românii au talent”.

Băieții lui Andi sunt fascinați de Hip Hop

„Pentru băieții mei, cele mai interesante spectacole din acest sezon au fost cele care țin de cultura hip hop și sporturile urbane, iar eu sunt primul care îi înțelege și îi susține. În fond, n-au copiii nicio vină. E clar că moștenesc pe cineva apropiat. Apropiat show-ului, vreau să spun”, a declarat Andi.

Ce talent v-ar fi recomandat pentru scena show-ului de la Pro TV?

Florin Călinescu: Făcut cură țenie, muls vaci, crescut păsări, spălat vase, spălat rufe, călcat rufe, dormit, citit, vorbit!

– Andi Moisescu: Aș fi încercat ceva în echipă, asta-i cert. Probabil o combinație de sporturi urbane cu tobe și video mapping, că să reunesc trei pasiuni într-un singur moment demn de-o apariție la Românii au talent.

– Andra: Aș zice că vocea mea, fără să ezit! Și dacă ar fi trebuit să impresionez juriul cu mai multe talente, aș adăuga și dansul. E una dintre pasiunile mele și, îmi zic cei din jur, sunt talentată și la asta, atât doar că nu am studiat și nu am aprofundat domeniul, în afară de coregrafiile învățate pentru spectacole și clipuri.

– Mihaela Rădulescu: Dansul contemporan. N-aș fi stat pe gânduri deloc, m-aș fi pregătit ca pentru Olimpiadă și, la 20, 30 de ani, aș fi făcut scena aia să vibreze. Aș fi și câștigat, dacă tot mă pui să visez

Ce spectacol din acest sezon a reușit să stârnească cele mai vii dezbateri la masa juriului?

– Florin Călinescu: La masă juriului nu dezbatem, fiecare își spune părerea, este o independență totală! Aprecierea asupra a ceea ce vedem pe scenă e un act unilateral personal. Dezbaterile sunt despre lucruri personale, despre copii și familie.

– Andi Moisescu: Sunt deja de notorietate cazurile. De fiecare dată se încing spiritele când apar talente uriașe, evidente, incontestabile, precum Viorel sau Sebastian. Mă rog, nu vreau să mai insist. Eu mi-am spus punctul de vedere și-n față camerelor de filmare. După atâtea reveniri, una mai spectaculoasă ca alta, îi consider deja parte din echipă. Nici nu mi-aș mai putea închipui un sezon fără ei.

– Andra: Nu îmi vine în minte unul singur, dar au fost momente în care părerile au fost împărțite. Avem gusturi diferite și viziuni diferite despre un număr reușit. Am avut însă toți emoții în mod egal când un tânăr s-a dezechilibrat și a căzut de pe o trambulină. Din fericire nu a pățit nimic. Mi-a părut rău pentru acest moment de neatenție. Cred că numărul putea obține cel puțin 3 răspunsuri pozitive, dar poate la anul va fi cu mai mult antrenament și cu mai mult noroc.

– Mihaela Rădulescu: O, multe! Uite, unul a fost momentul cu laserele și beculețele cusute pe costume, într-un moment de dans. Pentru mine, dansul era inexistent și puteam remarca, cel mult, talentul de a porni și opri, pe muzică, instalația electrică. Alții l-au văzut spectacol. De aici discuția în contradictoriu. Și ne place să mai fim și pe poziții diferite, așa nu ne plictisim nicicum.

Se întâmplă ca oamenii să vă oprească pe stradă ca să vă vorbească despre vreun talent? Care a fost cea mai inedită experiență de acest gen?

– Florin Călinescu: Este o expe riență continuă, îmi zâmbesc toți.

– Andi Moisescu: Mi se întâmplă tot mai des și asta-i doar un semn că oamenii încep să aibă și curaj, pe lângă talentul de care nu m-am îndoit nicio clipă. Ultima oară mi s-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru reclamele unui hipermarket să dau nas în nas cu un mare talent vocal, pentru care a trebuit să oprim în loc lumea, timp de 10 minute, că să-mi demonstreze că merită. Echipa a înțeles că-i o problemă serioasă și n-a luat-o nimeni personal.

– Andra: Sigur că da, foarte des. Emisiunea are foarte mulți fani, chiar foarte dedicați, îmi spun mulți că nu ratează nicio emisiune, ba chiar că s-au certat în familie dacă cineva voia să schimbe postul sau, culmea, să iasă în oraș într-o vineri seară! Mă bucur să aud asemenea cuvinte, chiar și eu mă uit cu plăcere la emisiuni, deși am fost și la preselecții, pentru că mă amuz sau mă emoționez, emisiunea încă mă surprinde. Meritul este al concurenților, dar și al echipei de producție. Fac o treabă foarte bună, sunt mândră că suntem colegi

– Mihaela Rădulescu: Da, deși eu stau mult mai puțin în țară decât colegii mei. Îmi imaginez ce i se întâmplă lui Florin sau Andrei, lui Smiley, hahaha!… Mi-a cântat un domn în aeroport de nu-l mai puteam opri. De fiecare dată zic „DA”, mergi în etapă următoare, adică vino la preselecții. E amuzant mereu…

David, fiul Andrei, nu lipsește de la show-urile live

„Copiii mei se uită cu plăcere, pentru că mă văd pe mine și se distrează mai ales la numerele de circ sau de comedie. Oricum, nu se uită foarte mult, pentru că la un moment dat e destul de târziu pentru ei, mai ales pentru Eva. David însă rezistă mai mult, iar la emisiunile live mă însoțește uneori, chiar dacă nu poate stă până la final. Aplaudă cu mult entuziasm și în pauzele de publicitate mă îmbrățișează”, ne-a mărturisit Andra.

Ayan, fiul Mihaelei, a încercat să cânte la pian cu degetele de la picioare

„Îi place mult emisiunea și mă bucur că îl fascinează oamenii talentați. L-a impresionat mult Lorelai, micuța căreia i-am dat Golden Buzz, a încercat și Ayan să cânte cu degetele de la picioare la pian și era total contrariat de greutatea acțiunii. Râde cu lacrimi la momentele unde nu e talent și râdem toți, deci e în grafic. Nu știu dacă va merge pe vreo scenă în vreo ipostază artistică, pare mai mult atras de știință, matematică, armata și sport. Dar, nu știi niciodată. Cert e că e un sezon într-adevăr epic și mă bucur că nu dezamăgim publicul cu acest program. Avem români frumoși, avem cu ce ne lauda, păcat că nu prea avem talentați în politică!”, a povestit Mihaela în stilul ei caracteristic, plin de umor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X