EXCLUSIV! Adevăratul motiv pentru care ,,Un show păcătos” nu se mai difuzează! Imaginile BOMBA care au dus la scoaterea emisiunii din grila!

EXCLUSIV! Adevăratul motiv pentru care ,,Un show păcătos” nu se mai difuzează! Imaginile BOMBA care au dus la scoaterea emisiunii din grila!
EXCLUSIV! Adevăratul motiv pentru care ,,Un show păcătos” nu se mai difuzează! Imaginile BOMBA care au dus la scoaterea emisiunii din grila!
Autor:

Cel mai controversat tabloid de noapte a ieşit din lumina reflectoarelor. Capatos mizează pe tineri şi noul val din stand up, motiv pentru care a adus-o în platou şi pe Anisia Gafton, fostă concurentă la „Românii au talent”.

Cu toate că nu a recunoscut niciodată, „Un show păcătos” nu mai era de ceva vreme liderul late night-urilor româneşti. Audiențele erau mult mai bune pentru WOWBIZ de mai bine de un an.

Astfel, a apărut noul show a lui Dan Capatos. Cu un nou aer, proiectul Xtra NightShow are loc să crească în audiențe.

La prima difuzare s-a plasat pe locul al III-lea, cu 2.6 puncte rating, la nivel național, conform cifrelor KANTAR MEDIA.

Cel mai probabil, evoluția emisiunii va depinde atât de subiectele abordate, cât şi de împachetarea diferită şi un pic mai puțin tabloid.

Acestea sunt imaginile care au scos „Un show pacatos” din grila de programe:

Asistentele lui Capatos mereu au fost prea putin imbracate si poate si prea vulgare. Loredana Chivu, Andreea Mocanu, Bianca Dragusanu, Daniela Crudu si Eva Kent au fost cele care au facut si au aratat orice pentru a creste raitingul emisiunii.

Invitatii lui Capatos nu faceau parte din elita mondena. In imagine e Simona Trasca, o „vedeta” care nu face nimic concret pe sticla, dar care nu se rusineaza sa arate publicului cum se mananca o banana dintr-o singura inghititura!

Oana Zavoranu facuse o regula din a-si arata sanii si fundul atunci cand venea la Capatos in platou. Ba se dezbraca pentru like-uri, ba pentru a-si arata noile operatii estetice sau… pur si simplu pentru ca asa voia!

Emisiunea in care Nicolae Guta isi bate iubita gravida, in direct la „Un show pacatos”, a facut inconjurul lumii.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Adevăratul motiv pentru care a dispărut ”Un show păcătos” este că numele semăna prea mult cu noul show al lui Draghea PSD, guvernarea ”Un show căcăcios”. Primul episod: gaura din covrigul economiei naționale care îl împiedcă pe Dragnea să dea pomenile promise; al doilea: criza artificială din energie, ca să facă bani băieții deștepți ai PSD. Așteptăm următoarele episoade din ”Un show căcăcios” al guvernării dragniste!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X