ADIO Eurovision 2016! România a fost exclusă de la concursul cântecului european

ADIO Eurovision 2016!  România a fost exclusă de la concursul cântecului european
ADIO Eurovision 2016! România a fost exclusă de la concursul cântecului european
Autor:

Televiziunile din România nu vor transmite Eurovision 2016,iar oferta făcută de ProTV nu este acceptată, deoarece postul respectiv nu face parte din European Broadcasting Union (EBU), se arată într-un mesaj postat vineri pe pagina oficială de Facebook a EBU.

„Deși ProTV ne-a abordat cu o ofertă pentru a transmite concursul Eurovision din acest an, din motiv că nu sunt membri ai European Broadcasting Union, iar Eurovision este o competiție între membri și asociați ai Uniunii nu le putem accepta oferta”, a explicat EBU.

Potrivit libertatea.ro,  uniunea a întărit, răspunzând unui mesaj primit pe platforma de socializare, că „nicio televiziune nu va transmite show-ul Eurovision în România”, deoarecenici un concurent din România nu va participa la concursul cântecului european. Situația din 2017 va fi analizată în viitor, a mai menționat EBU.

European Broadcasting Union — cea mai mare asociație a televiziunilor publice din lume a anunțat, pe 22 aprilie, că a început procedurile pentru a retrage TVR calitatea de membru ca urmare a neplății unor datorii în valoare totală de 16 milioane de franci elvețieni (14,5 milioane de euro). Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X