Eugen Teodorovici despre moțiunea de cenzură de azi : ”Delirul voturilor”…

Eugen Teodorovici despre moțiunea de cenzură de azi : ”Delirul voturilor”…
Eugen Teodorovici despre moțiunea de cenzură de azi : ”Delirul voturilor”…
Autor:

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a scris cu puțin timp în urmă un mesaj pe propria pagină de Facebook în legătură cu moțiunea de cenzură de azi.

Liderul social-democrat prefațează votul și dă de înțeles că moțiunea va pica.

Iată deci mesajul său :

”Este o vorbă din popor…apa trece, pietrele rămân. Tot cam așa stau lucrurile și cu acțiunile politice ale opoziției noastre…moțiunile trec, PSD rămâne.

PSD rămâne singurul partid serios, stabil și sigur, singurul partid ancorat în realitățile noastre sociale și economice, care deține voința și capacitatea de a gândi și acționa coerent pe o scenă politică în care beția campaniei electorale și perdeaua de fum ideologic de la nivelul unei opoziții turmentate și agresive anulează orice așa-zisă miză.

Ceea ce va rămâne în urma acestui delir al voturilor pentru dărâmarea guvernului, se va transpune în idealul știrb și logica frântă a unei opoziții de conjunctură care nu își dorește în mod real să guverneze pentru că nu are nici cu cine și nu are nici cu ce!”, a scris Eugen Teodorovici.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X