Ești la dietă şi nu reuşeşti să slăbeşti? Curele de slăbire sunt adesea însoţite de greşeli care aduc kilograme în plus, nu în minus. Greşeala cea mai frecventă într-o cură de slăbire este eliminarea din alimentaţie a alimentelor GRASE.

Eliminarea din alimentaţie a alimentelor grase este o greşeală frecventă pe care o fac cei care țin dietă Corpul nostru are nevoie de grăsimi. De ce? Pentru că alimentele grase sunt necesare pentru funcționarea corectă a corpului. Avem nevoie de ele ca sursă de energie.

În cazul femeilor, este esențial ca acestea să fie consumate pentru fabricarea hormonilor. Prin urmare, dietele cu conținut scăzut de grăsimi sunt legate de tulburări hormonale, cum ar fi menstruația dureroasă sau infertilitatea.

Așadar, grăsimile ne ajută să slăbim

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Grăsimile sunt importante pentru a ne menţine în formă. Acestea activează sinteza hormonilor care generează senzația de sațietate. Pe de altă parte, grăsimile îmbunătățesc și activarea metabolică.

Este important să mâncați grăsimi, dar sănătos. Este indicat să includeţi în dietă avocado, nuci, semințe, ulei de măsline extra virgin de cocos, pește sălbatic, cacao, lapte sau ouă.