Este VESTEA momentului! Bianca Dragusanu, ANUNT INCREDIBIL: „O sa mai am un copil cu un alt barbat”

Este VESTEA momentului! Bianca Dragusanu, ANUNT INCREDIBIL: „O sa mai am un copil cu un alt barbat”
Este VESTEA momentului! Bianca Dragusanu, ANUNT INCREDIBIL: "O sa mai am un copil cu un alt barbat"

Imediat dupa separarea de Victor Slav, Bianca Dragusanu a incercat sa-si aline suferinta in bratele lui Tristan Tate. Relatia celor doi a durat foarte putin pentru ca Bianca si-a adus aminte de un alt fost iubit , şi anume, Alex Bodi, barbatul de care se despartise in anul 2018.

Bianca Dragusanu este plina de surprize! Recent, vedeta a afirmat ca, desi are un copil cu celebrul prezentator TV Victor Slav, totusi, si-ar mai dori sa devina mămica pentru a doua oara.

Reamintim ca din timpul mariajului cu Victor, Bianca a facut o fetita, pe Sofia Natalia, in varsta acum de trei ani., potrivit ciao.ro

„Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație”, a spus Bianca.

In prezent, dupa ce Bianca si Victor au ales sa mearga pe drumuri separate, se pare ca relatiile dintre ei sunt mult mai bune decat in timpul casniciei. Daca urmarim declaratiile Biancai, cei doi se respecta si isi cresc frumos copilul pe care il au impreuna.

„Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normală. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Dragusanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X